MASTERSTUDIES.DK

Master Landskabsarkitektur i Letland - Master Letland

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Fletning områder som site planlægning, økologi, gartneri, landskab design, kunst og industrielt design, landskab arkitektur beskæftiger sig med oprettelse og langsigtet planlægning af uderum. Dette gælder for både offentlige byområder samt store erhvervsejendomme og private godser.

Letland, officielt Republikken Letland er et land i den baltiske region Nordeuropa. Landet grænser mod nord af Estland, mod syd af Litauen, mod øst af Rusland, og mod sydøst fra Belarus. Letterne er et baltiske folk, kulturelt relateret til litauerne. Capital er Riga, som er hjemsted for Letlands universitet med mere end 23.000 indskrevne studerende.

Master grad programmer i Landskabsarkitektur i Letland. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Landskabsarkitektur, Letland Filter

Professionel mester i landskabsarkitektur

Latvia University of Life Sciences and Technologies
på universitet Fuldtid 2 år Åben tilmelding Letland Jelgava

Dette program sigter mod at forberede professionelle og kreative specialister til løsning konkrete problemer i landskabsarkitektur eller i sektorer knyttet til landskabet og miljøet. Programmet omfatter obligatoriske studieforløb i Landscape Architecture Theory, Landskab Sciences, Landskab Inventory, Historisk Landskab Kvalitet, bæredygtig udvikling af lokalsamfundet, Landskabsøkologi og analyse.