Filter
Kandidatgrader
Tjekkiet Studietype: Alle Hastighed: Alle

Master Landskabsarkitektur i Tjekkiet - Master Tjekkiet

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Langt mere end simpel landskab design, landskabsarkitektur involverer storstilet planlægning, udvikling og skabelse af udendørs grønne områder, for det meste i byområder. Dette kan omfatte områder som offentlige parker, arboreter og torve, eller for steder såsom skoler og store kommercielle egenskaber.

Tjekkiet i hjertet af Europa er nabo til Slovakiet, Østrig, Tyskland og Polen. Tjekkiske universiteter tilbyder mangeårige ry og interessante specialiseringer.

Master grad programmer i Landskabsarkitektur i Tjekkiet. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Landskabsarkitektur, Tjekkiet

Czech University Of Life Sciences Faculty of Environmental Sciences

Landskabsplanlægningsprogrammet sigter mod at forberede kandidater tilstrækkeligt til at være konkurrencedygtig på det internationale arbejdsmarked. ... [+]

Sigter mod at forberede kandidater til at være konkurrencedygtig på det internationale arbejdsmarked.

Studerende lærer ved at arbejde på virkelige projekter og blive dygtige i anvendt bæredygtig arealplanlægning og ressourceforvaltning. Vi fokuserer ofte på dette arbejde på det dynamiske og varierede landskab i Tjekkiet, men bæredygtige tilgange til landskabsplanlægning kan anvendes andre steder.

Landskabsplanlægning er et akkrediteret kandidatuddannelse, der kræves til udøvelse af landskabsteknik og design i Tjekkiet, EU og gælder også på internationale steder.

[-]
Tjekkiet Prag
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk