Filter
Kandidatgrader
Det Forenede Kongerige Studietype: Alle Hastighed: Alle

Master Landskabsarkitektur i Det Forenede Kongerige - Master Det Forenede Kongerige

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Planlægning og forvaltning af offentlige og private udendørs grønne områder falder inden for landskabsarkitektur. Et tværfagligt praksis, det slutter flere kald såsom landskab design, botanik, økologi, gartneri, kunst, site planlægning og andre til at skabe, direkte og vedligeholde naturområder, for det meste i bymiljøer.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Master grad programmer i Landskabsarkitektur i Det Forenede Kongerige. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Landskabsarkitektur, Det Forenede Kongerige

Manchester Metropolitan University

Master of Landscape Architecture er en professionel kvalifikation, akkrediteret af Landscape Institute, der giver en vej til en internationalt anerkendt kvalifikation i e ... [+]

Oversigt

Master of Landscape Architecture er en professionel kvalifikation, akkrediteret af Landscape Institute, som giver en rute til en internationalt anerkendt kvalifikation i et hurtigt voksende, globalt erhverv.

Master of Landscape Architecture kombinerer en vægt på individuel praksis og en udforskende, eksperimentel tilgang med en stærk professionel underbygning. Det er både et omdannelseskursus for kandidater inden for beslægtede fagområder og et sidste postgraduate uddannelsesår for landskabseksamener.

Emnet tildeles af Manchester Metropolitan University hvor det er blevet undervist i over 40 år og er i dag en del af den prestigefyldte Manchester School of Architecture. Vores kandidater er verdensledende inden for erhvervet og er gået videre til imponerende karrierer nationalt og internationalt. Alumni inkluderer James Corner of Field Operations, hoveddesigner for New York Highline og Jason Prior fra Aecom, der er ansvarlig for Olympic Park-masterplaner i London og Rio de Janeiro.... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk