Filter
Kandidatgrader
Kenya Studietype: Alle Hastighed: Alle

Master Ledelsesstudier i Kenya - Master Kenya

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Management undersøgelser kan forberede de studerende til en ledende stilling i en række organisationer, herunder regeringen. Mange programmer giver de studerende at specialisere sig i et område af deres valg, såsom finansiering, markedsføring, økonomi eller regnskab.

Et land findes i Østafrika kaldes officielt Republikken Kenya. Selvom uddannelsessystemet var koloniale og Storbritanniens, landet i dag har en 8-4-4 uddannelsessystemer. 8 års primære og 4 år for ungdomsuddannelse. Den universitetsuddannelse tager 4 år. Det erstattede 7-4-2-3 system.

Master grad programmer i Ledelsesstudier i Kenya. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Ledelsesstudier, Kenya

Laikipia University

The School of Education ved Laikipia Universitet bestræber sig på at tilbyde kvalitet læreruddannelsesprogrammer at producere høj kaliber lærere, undervisere og foredrags ... [+]

The School of Education ved Laikipia Universitet bestræber sig på at tilbyde kvalitet læreruddannelsesprogrammer at producere høj kaliber lærere, undervisere og foredragsholdere. Skolen ledes af en dekan, der er den administrative og akademiske leder på skolen. Skolen er består af to Akademiske institutioner ledet af formændene som det akademiske og administrative Heads.

De Akademiske institutioner i skolen er:

- Curriculum og Undervisning Management. - Psykologi, Rådgivning og Educational Foundation.

Skolen har følgende centre:

- Pædagogisk Kommunikation og teknologicenter - Gender Resource Centre

Akademiske programmer

Programmerne bliver tilbudt, omfatter: - Master of Education i pædagogisk ledelse Alle studerende på skolen er i Institut for Didaktik og pædagogisk ledelse, fordi det er her, de får deres faglige færdigheder som lærere og pædagoger for Education Industry. Instituttet tilbyder også Educational Administration og planlægning kursus. Dette gør derfor Curriculum og Uddannelse den største afdeling i School.... [-]

Kenya Nyahururu
Januar 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk