Søg her for Master i Life Skills i Europa

Find dit Master-program i Life Skills i Europa her!

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Studiet af livsfærdigheder ser på de færdigheder, der er nødvendige i hverdagen. For eksempel på studieniveau kan studiet af livsfærdigheder undervise i god tidshåndtering, kritisk tænkning, kommunikation og endog konfliktløsning.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

Masters Degree i Life Skills i Europa. Få alle mester i Life Skills information og kontakte skolen i Europa direkte!

Læs mere

Mastergrad i tidlig barndom: perspektiver og linjer for intervention (MPIN)

Universidad de las Islas Baleares - UIB
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Spanien Palma

Formålet med Master er at yde avanceret uddannelse af en specialiseret og tværfaglig karakter, der kvalificerer professionelt til at gribe ind i programmer og tjenester for børn under seks år. [+]

Hvad er?

Formålet med Master er at yde avanceret uddannelse af en specialiseret og tværfaglig karakter, der kvalificerer professionelt til at gribe ind i programmer og tjenester for børn under seks år.

Sociale ændringer (multikulturalisme, nye familiestrukturer ...) og aktuelle videnskabelige fremskridt (neurovidenskab, tilknytningsteori, systemisk perspektiv ...) kræver nye udviklingsmetoder og interventioner i de første år af livet.

Interventionen i barndommen er nøglen til fremtidig udvikling, og det er nødvendigt at indarbejde forfremmelses- og støttetjenester, fremme forebyggelsesprogrammer og afsløre risikosituationer.

Tidlig barndoms teori og forskning har meget at bidrage til udviklingen af ​​fællesskabspolitikker og -praksis samt overvågning og evaluering af initiativer og uddannelse af personer med ansvar for tidlig barndomspleje.... [-]


Master i tidlig pleje

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
på universitet October 2019 Spanien Barcelona Madrid

Mesteren i tidlig omhu. Forebyggelse, diagnosticering og behandling danner grundlag for de grundlæggende aspekter af børneudvikling, familiens betydning som en promotor og enabler for denne udvikling, i de typer af patologier og ændringer, der kan forekomme under denne proces og på måder at opdage, diagnosticere og gribe ind i hver sag. [+]

Steder: Barcelona - Madrid

Timer: Madrid SD / MXJ Barceona SD

Kvalifikation: Master i tidlig støtte udstedt af ISEP

cirka

Mesteren i tidlig omhu. Forebyggelse, diagnosticering og behandling danner grundlag for de grundlæggende aspekter af børneudvikling, familiens betydning som en promotor og enabler for denne udvikling, i de typer af patologier og ændringer, der kan forekomme under denne proces og på måder at opdage, diagnosticere og gribe ind i hver sag.

Programmet teprepara til at opdage tidlige potentielle risici ved mangler samt at udføre stimuleringsbehandlinger for børn under 6 år, der har udviklingsmæssige lidelser eller risikerer at lide, for at opnå maksimal fysisk, mental og sociale.... [-]