Master Life Skills i Spanien - Master Spanien

Master Life Skills i Spanien - Master Spanien

Life Skills

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Fagfolk og studerende vil sandsynligvis finde det gavnligt at fokusere på områder, der bidrager til at skabe selvværd og selvtillid. Livskvalifikationer kan studere et bredt sæt talenter, der hjælper enkeltpersoner med at mastre færdigheder, der kan gavne deres hverdag, herunder kommunikation og tidshåndtering.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Master grad programmer i Life Skills i Spanien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Mastergrad i tidlig barndom: perspektiver og linjer for intervention (MPIN)

Universidad de las Islas Baleares - UIB
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Spanien Palma

Formålet med Master er at yde avanceret uddannelse af en specialiseret og tværfaglig karakter, der kvalificerer professionelt til at gribe ind i programmer og tjenester for børn under seks år. [+]

Hvad er?

Formålet med Master er at yde avanceret uddannelse af en specialiseret og tværfaglig karakter, der kvalificerer professionelt til at gribe ind i programmer og tjenester for børn under seks år.

Sociale ændringer (multikulturalisme, nye familiestrukturer ...) og aktuelle videnskabelige fremskridt (neurovidenskab, tilknytningsteori, systemisk perspektiv ...) kræver nye udviklingsmetoder og interventioner i de første år af livet.

Interventionen i barndommen er nøglen til fremtidig udvikling, og det er nødvendigt at indarbejde forfremmelses- og støttetjenester, fremme forebyggelsesprogrammer og afsløre risikosituationer.

Tidlig barndoms teori og forskning har meget at bidrage til udviklingen af ​​fællesskabspolitikker og -praksis samt overvågning og evaluering af initiativer og uddannelse af personer med ansvar for tidlig barndomspleje.... [-]


Master i tidlig pleje

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
på universitet October 2018 Spanien Barcelona Madrid

Mesteren i tidlig omhu. Forebyggelse, diagnosticering og behandling danner grundlag for de grundlæggende aspekter af børneudvikling, familiens betydning som en promotor og enabler for denne udvikling, i de typer af patologier og ændringer, der kan forekomme under denne proces og på måder at opdage, diagnosticere og gribe ind i hver sag. [+]

Steder: Barcelona - Madrid

Timer: Madrid SD / MXJ Barceona SD

Kvalifikation: Master i tidlig støtte udstedt af ISEP

cirka

Mesteren i tidlig omhu. Forebyggelse, diagnosticering og behandling danner grundlag for de grundlæggende aspekter af børneudvikling, familiens betydning som en promotor og enabler for denne udvikling, i de typer af patologier og ændringer, der kan forekomme under denne proces og på måder at opdage, diagnosticere og gribe ind i hver sag.

Programmet teprepara til at opdage tidlige potentielle risici ved mangler samt at udføre stimuleringsbehandlinger for børn under 6 år, der har udviklingsmæssige lidelser eller risikerer at lide, for at opnå maksimal fysisk, mental og sociale.... [-]