Filter
Kandidatgrader
Spanien Studietype: alle Hastighed: alle

Master Life Skills i Spanien - Master Spanien

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Studiet af livsfærdigheder ser på de færdigheder, der er nødvendige i hverdagen. For eksempel på studieniveau kan studiet af livsfærdigheder undervise i god tidshåndtering, kritisk tænkning, kommunikation og endog konfliktløsning.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Master grad programmer i Life Skills i Spanien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Other options within this field of study:

2 Results in Life Skills, Spanien

Other options within this field of study:
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Mesteren i tidlig omhu. Forebyggelse, diagnosticering og behandling danner grundlag for de grundlæggende aspekter af børneudvikling, familiens betydning som en promotor o ... [+]

Steder: Barcelona - Madrid

Timer: Madrid SD / MXJ Barceona SD

Kvalifikation: Master i tidlig støtte udstedt af ISEP

cirka

Mesteren i tidlig omhu. Forebyggelse, diagnosticering og behandling danner grundlag for de grundlæggende aspekter af børneudvikling, familiens betydning som en promotor og enabler for denne udvikling, i de typer af patologier og ændringer, der kan forekomme under denne proces og på måder at opdage, diagnosticere og gribe ind i hver sag.

Programmet teprepara til at opdage tidlige potentielle risici ved mangler samt at udføre stimuleringsbehandlinger for børn under 6 år, der har udviklingsmæssige lidelser eller risikerer at lide, for at opnå maksimal fysisk, mental og sociale.... [-]

Spanien Barcelona Madrid
October 2019
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad de las Islas Baleares - UIB

Formålet med Master er at yde avanceret uddannelse af en specialiseret og tværfaglig karakter, der kvalificerer professionelt til at gribe ind i programmer og tjenester f ... [+]

Hvad er?

Formålet med Master er at yde avanceret uddannelse af en specialiseret og tværfaglig karakter, der kvalificerer professionelt til at gribe ind i programmer og tjenester for børn under seks år.

Sociale ændringer (multikulturalisme, nye familiestrukturer ...) og aktuelle videnskabelige fremskridt (neurovidenskab, tilknytningsteori, systemisk perspektiv ...) kræver nye udviklingsmetoder og interventioner i de første år af livet.

Interventionen i barndommen er nøglen til fremtidig udvikling, og det er nødvendigt at indarbejde forfremmelses- og støttetjenester, fremme forebyggelsesprogrammer og afsløre risikosituationer.

Tidlig barndoms teori og forskning har meget at bidrage til udviklingen af ​​fællesskabspolitikker og -praksis samt overvågning og evaluering af initiativer og uddannelse af personer med ansvar for tidlig barndomspleje.... [-]

Spanien Palma
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk