Find mastergrad i Livsfærdigheder her!

En kandidatgrad hjælper eleverne med at bygge videre på deres færdigheder ved at udstyre dem med teknikker og yderligere viden. Programmerne varer typisk et til to år. Denne uddannelse kan gøre kandidater mere mangfoldige, tilpasselige og omsættelige i den professionelle verden. Hvad er en Master i Life Skills? Denne grad giver en specialuddannelse til lærere, så de bedre kan tjene unge… Læs mere

En kandidatgrad hjælper eleverne med at bygge videre på deres færdigheder ved at udstyre dem med teknikker og yderligere viden. Programmerne varer typisk et til to år. Denne uddannelse kan gøre kandidater mere mangfoldige, tilpasselige og omsættelige i den professionelle verden.

Hvad er en Master i Life Skills? Denne grad giver en specialuddannelse til lærere, så de bedre kan tjene unge studerende. Den indeholder det grundlæggende i barndomsudvikling med træning i identifikation, diagnose og intervention af en elev, der har brug for hjælp. Programdeltagere kan få en yderligere forståelse udover deres egen læringsevne i klasseværelset. Studerende, der søger denne grad, kan specialisere sig i forskellige aspekter af livskvalifikationer for dem, der lider af fysiske eller psykiske handicap og kan lære at imødekomme forskellige mennesker.

En Master i Life Skills hjælper eleverne med at lære at lære børn at udvikle problemløsning, analytiske og kommunikationsfærdigheder. Dette kan omfatte, hvordan man laver en rutine, hvordan man effektivt kommunikerer eller hvordan man udøver tålmodighed, som alle kan anvendes på dagligdagen. Studerende lærer også at identificere udfordringer hos enkeltpersoner og udvikle strategier til at tackle dem.

Udgifterne til en kandidatgrad varierer. Det afhænger af undervisningsrenter og andre gebyrer hos den valgte institution. Fremtidsstudenter skal undersøge forskellige universiteter for at finde et program, der passer til deres behov.

Denne grad hjælper kandidater udvikle færdigheder til at hjælpe andre, der kæmper med det daglige liv. Det giver også nuværende lærere og andre pædagoger mulighed for at forbedre deres teknikker i deres nuværende arbejdsmiljø eller tage yderligere roller i specialundervisningen. En kandidat kan også blive en livsfærdighedstræner eller en professionel, der fokuserer på inkluderingsproblemer i nonprofit eller statslige organisationer.

En Master i Life Færdigheder tilbydes på gymnasier og universiteter over hele verden. Men for dem, der ønsker mere fleksibilitet og foretrækker at studere eksternt, er der også online muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
HDK - Academy of Design and Crafts - University of Gothenburg
Gothenburg, Sweden

Child Culture Design (CCD) er et felt, der vokser i viden, behov og efterspørgsel både nationalt og internationalt. Ved at fokusere på børns lege, børns perspektiver og deres ... Læs mere

Child Culture Design (CCD) er et felt, der vokser i viden, behov og efterspørgsel både nationalt og internationalt. Ved at fokusere på børns lege, børns perspektiver og deres særlige forhold har vi skabt et kandidatuddannelse, der ikke har nogen tilsvarende i verden. Minimer
Ledelseskurser
01 Sep 2020
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet