MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Logistik i Hong Kong

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

En bachelor i logistikken kan være et godt valg for personer med interesser i lagerdrift og procedurer. Denne grad giver de studerende en grundig undersøgelse af koordinering taktik og procedurer for at sikre en smidig transport og opbevaring af varer. Kandidater kan udnytte denne viden i en række forskellige karrierer.

Hong Kong, fundet på den sydlige kyst af Kina, landet er en af ​​de to særlige administrative områder i Republikken Kina. Hong Kong 's videregående uddannelse er placeret i Englands struktur såvel som internationale systemer. Det styres af landet 's Education Bureau.

Hong Kong er en af ​​de mest folkerige byer i verden med en befolkning på mere end 7 mio. Kendt for sin legendariske skyline, der definerer byen, det har en ekspansiv naturhavn og er rangeret som verdens mest lodrette by. Det har flere troværdige institutioner.

Deltid Master grad programmer i Logistik i Hongkong, Hong Kong. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Logistik, Hong Kong Filter

MPhil i Industrial Engineering og Decision Analytics

The Hong Kong University of Science and Technology
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år Kontakt skolen Hongkong Hong Kong + 1 mere

MPhil fokuserer på at styrke elevernes viden inden for deres udvalgte koncentrationsområde og uddannelse til ingeniørforskning og -udvikling. Programmet er yderst velegnet til personer, der stræber efter at tage en førende teknisk rolle i virksomheder med høj værditilvækst.