Filter
Kandidatgrader
Kina Studietype: alle Hastighed: Deltid

Deltid Master - Logistik i Kina

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Den viden fra en bachelor i logistik forbereder de studerende til en række forskellige karrieremuligheder inden for områderne logistik, forretning og forvaltning. Den tværgående viden, der er opnået, og færdigheder, der udvikles ikke kun gøre kandidater kyndige men også alsidige arbejdere parat til at arbejde i forskellige brancher.

Kina højere uddannelse for et par år er blevet kåret som en af ​​de bedste blandt de asiatiske lande. Dette land har over 150 både offentlige og privatejede universiteter distribution på alle provinser i Kina. Den videregående uddannelse er forskningsbaseret.

Deltid Master grad programmer i Logistik i Kina. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Logistik, Kina

MIP Politecnico di Milano School of Management

Global Executive Master in Operations and Supply Chain Management (GEMOS) er et tolv måneder langt program undervist på campus ved to europæiske skoler, MIP Politecnico d ... [+]

Nøgle detaljerStartdato: oktober 2019 Format: DeltidVarighed: 12 månederStudieafgift: € 16.500Undervisningssprog: EngelskSted: MIP Politecnico di Milano (Milano, Italien), EADA Business School (Barcelona, Spanien), Beijing Jiaotong University (Kina).Krævet kvalifikation: mindst 5 års erhvervserfaring ideelt i drift / supply chain management industrier.

Global Executive Master in Operations and Supply Chain Management (GEMOS) er et tolv måneder langt program undervist på campus ved to europæiske skoler, MIP Politecnico di Milano i Milano (Italien) og EADA Business School i Barcelona (Spanien), med en særlig international uge i Beijing Jiaotong-universitetet i Kina.

Kurset sigter mod at instruere arbejdende ledere om de centrale elementer og teorier i moderne operationer og supply chain management. Deltagere i programmet får muligheden for at studere i to af Europas førende handelshøjskoler og optjene en Executive Master Degree, mens de studerer i et deltidsleveringsformat. Derudover involverer programmet et omfattende samarbejde med partnerfirmaer og firmaer, herunder projektarbejde, konsultationsmuligheder og netværksbegivenheder, hvor studerende arbejder med relevante brancherelaterede projekter. Fra og med 2019-udgaven er GEMOS akkrediteret af CIPS - Chartered Institute of Procurement and Supply - hvorved studerende får mulighed for at få den professionelle MCIPS-licens inden for 5 år efter eksamen uden ekstra omkostninger .... [-]

Kina Guangzhou
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk