MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Logistik i Moscow

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Den viden fra en bachelor i logistik forbereder de studerende til en række forskellige karrieremuligheder inden for områderne logistik, forretning og forvaltning. Den tværgående viden, der er opnået, og færdigheder, der udvikles ikke kun gøre kandidater kyndige men også alsidige arbejdere parat til at arbejde i forskellige brancher.

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

Moskva anses for at have den mest politisk indflydelse i Rusland. Det huser nogle af verdens milliardærer. Moskva har over 11 millioner mennesker og en dynamisk økonomi. Byen har 60 statslige universiteter og et flertal af de studerende major i videnskaber.

Deltid Master grad programmer i Logistik i Rusland, Moscow. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Logistik, Moscow Filter

Mester i logistik

Rostov State University of Economics
på universitet Fuldtid Deltid 2 år Kontakt skolen Rusland Rostov-on-Don Moscow + 2 mere

Master i Logistik postgraduate program tilbyder avanceret uddannelse i styring og optimering af interne og eksterne logistik af merkantile forretning.