MASTERSTUDIES

Deltid Master - Logistik i Sydafrika

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

En bachelor i logistik er et glimrende valg for alle med interesse i koordineringen af ​​mennesker, varer eller tjenesteydelser. Dette program giver en forståelse af korrekte procedurer og tværgående uddannelse af forskellige ledelses- og forretningsmetoder. Studerende er parate til at lykkes i forskellige stillinger inden dagens arbejdsmarked.

Et land, der ligger til den sydlige spids af Afrika, Sydafrika, har en rig kultur, som du aldrig vil få nok af, mens touring eller studerer her. De sprog her omfatter Afrikaner og engelsk samt hollandsk. Den campus liv af det enorme sydafrikanske Universitet, Johannesburg eller noget andet universitet vil blive sind blæser. Du vil elske at interagere med Bantuerne her og det tropiske klima i regionen.

Deltid Master grad programmer i Logistik i Sydafrika. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Logistik, Sydafrika Filter

MTech i driftsledelse (forskningsbaseret)

University of Johannesburg
Ledelseskurser
Jan 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Kvalifikationen sigter mod at udvikle intellektuelle og faglige færdigheder og giver den studerende mulighed for at vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbej ...

Læs mere

MCom / MPhil i Logistics Management (RD)

University of Johannesburg
Ledelseskurser
Jan 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Dette program er forskningsbaseret uden kurser. Studerende og deres studieledere beslutter et forskningsemne, hvorefter den studerende følger et aftalte forskningsprogram indt ...

Læs mere