Søg her for Deltid Master Grader i Makedonien

Top Deltid Master programmer i Makedonien

Kandidat

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

En Master er et kandidat-niveau akademisk program, der tager omkring to år uden en bachelorgrad til at modtage. Master tilbydes i mange forskellige specialer, og afhængigt af skolen, kan de også blive tilbudt online eller personligt. Optjening en Master kan medføre øgede jobmuligheder for kandidater.

 

 

Makedonien 's store overflod af naturlige og kulturelle attraktioner gør det til et attraktivt rejsemål for besøgende. Skopje er det land 's politiske, kulturelle, økonomiske og akademiske centrum og har flere universiteter.

Deltid Masterprogrammerne, Deltid Masters fra top business schools og universiteter i Makedonien. Find din Deltid mester i Makedonien her!

Læs mere

Kandidatgrad i informationsvidenskab og teknologi

University For Information Science And Technology
på universitet Deltid 1 - 2 år September 2019 Makedonien Ohrid

Kommunikationsnetværk er et spændende område, der udvikler sig meget hurtigt, og få en masse opmærksomhed fra forskere og den akademiske verden. Hvad er mere vigtigt er imidlertid, at virksomheder og private / offentlige institutioner giver en enorm betydning for deres computer netværksinfrastruktur ... [+]

Master Degree i Informationsvidenskab og Teknologi Indledning

Kommunikationsnetværk er et spændende område, der udvikler sig meget hurtigt, og få en masse opmærksomhed fra forskere og den akademiske verden. Hvad er mere vigtigt er imidlertid, at virksomheder og private / offentlige institutioner giver en enorm betydning for deres computer netinfrastruktur, på grund af den grund, at i dag intet kan gøres uden datakommunikation. Derfor bør enhver kommunikationsnetværk har sikkerhedsmekanismer, der sikrer beskyttelse mod tyveri af data, tab af data, information lækage og enhver form for indtrængen, der sigter på at bryde igennem og manipulation med fortrolige og ophavsretligt beskyttet materiale.... [-]