Søg her for Fjernundervisning Master Grader i Malawi

Top Fjernundervisning Master programmer i Malawi

Kandidat

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Malawi, officielt Republikken Malawi, er et land i sydøst Afrika, der var tidligere kendt som Nyasaland. Det er omkranset af Zambia mod nordvest, Tanzania mod nordøst og Mozambique mod øst, syd og vest. Malawi 's største videregående uddannelser struktur i øjeblikket er at universitetet i Malawi.

Fjernundervisning Masterprogrammerne, Fjernundervisning Masters fra top business schools og universiteter i Malawi. Find din Fjernundervisning mester i Malawi her!

Læs mere

M.P.A. – Master of Public Administration

Unicaf University (ZM)
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Malawi Lilongwe

[+]

Online og gennem Understøttet Open Learning

Adgangskrav pathway UU-MPA-7080 Forskningsprojekt [-]