Deltid MBA, Kandidatuddanning i Malawi, Lilongwe

Kandidat

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Optjening en Master kræver to års uddannelse efter at tjene en bachelor. Denne avancerede grad kan hjælpe eleverne til at nå deres uddannelsesmæssige og faglige mål, som rigor af en kandidatuddannelse hjælpe med at uddanne studerende i de færdigheder og viden, de har brug for at lande den karriere af deres drømme.

 

Malawi, officielt Republikken Malawi, er et land i sydøst Afrika, der var tidligere kendt som Nyasaland. Det er omkranset af Zambia mod nordvest, Tanzania mod nordøst og Mozambique mod øst, syd og vest. Malawi 's største videregående uddannelser struktur i øjeblikket er at universitetet i Malawi.

Lilongwe er berømt for at huse de bedste uddannelsesinstitutioner i Malawi. Det har mange ansete universiteter som University of Malawi, The Malawi Institute of Management og Lilongwe Teknisk college.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Malawi, Lilongwe. Kontakt skolen her!

Læs mere

M.P.A. – Master of Public Administration

Unicaf University (ZM)
Undervisning både online og på universitetet Deltid Åben tilmelding Malawi Lilongwe

[+]

Online og gennem Understøttet Open Learning

Adgangskrav pathway UU-MPA-7080 Forskningsprojekt [-]