Deltid MBA, Kandidatuddanning i Malaysia, Cyberjaya

Kandidat

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Efter at tjene en bachelorgrad, mange studerende vælger at øge deres erfaring og uddannelse ved at forfølge en Master. En Master kan tage omkring to år at tjene, og der er programmer, der tilbydes på mange forskellige områder, så de studerende kan finde en vægt, der virker for dem og deres mål.

 

Hvis du har brug for det bedste studiemiljø i Asien, tilmelde til den videregående uddannelse i Malaysia.Det er et land med rig kultur og store aktiviteter til at forlade dig underholdt og afslappet, mens du studerer i landet

Cyberjaya tilbyder avancerede studier inden for teknik, ledelse, informationsteknologi og Creative Multimedia. Det har mange ansete institutioner såsom Multimedia Universitet, der uddanner udenlandske studerende fra 80 forskellige lande. Det har også Cyberjaya University College of Medical Sciences.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Malaysia, Cyberjaya. Kontakt skolen her!

Læs mere

Mester I Klinisk Psykologi

Cyberjaya University College of Medical Sciences
på universitet Deltid 5 - 10 semestre January 2019 Malaysia Cyberjaya

Dette 2 års kandidatuddannelse giver en vej til specialisering i klinisk psykologi. Kandidater er udstyret med vidensbase og stærke kliniske færdigheder, der er nødvendige for at arbejde som professionel klinisk psykolog i mange kliniske og samfundsmæssige rammer. [+]

Dette 2 års kandidatuddannelse giver en vej til specialisering i klinisk psykologi. Kandidater er udstyret med vidensbase og stærke kliniske færdigheder, der er nødvendige for at arbejde som professionel klinisk psykolog i mange kliniske og samfundsmæssige rammer.

I slutningen af ​​programmet vil kandidater udvikle ekspertise inden for vurdering, diagnose, behandling og forebyggelse af en bred vifte af følelsesmæssige og adfærdsmæssige problemer.

KURSSTRUKTUR

År 1

Psykologisk adfærdssygdom Psykologisk testning og vurdering neuropsykologi Klinisk Forskningsmetode Psykologisk testning og vurdering II Psykoterapi I Psykoterapi II Forskningsprojekt I Group Therapy Etik og professionel adfærd Klinisk Practicum I Valgfag * ... [-]

Master Of Engineering / Postgrad Undersøgelse

Multimedia University
på universitet January 2019 Malaysia Cyberjaya

Postgraduate programmer i Multimedia University udbydes af de forskellige Fakulteter universitetet, men administreres af Institut for overbygningsuddannelser (IPS). Læs venligst oplysningerne i dette afsnit for mere information om ph.d.-programmer i MMU. [+]

Postgraduate programmer i Multimedia University udbydes af de forskellige Fakulteter universitetet, men administreres af Institut for overbygningsuddannelser (IPS). Læs venligst oplysningerne i dette afsnit for mere information om ph.d.-programmer i MMU.

INSTITUT FOR Postgraduate studier Instituttet for overbygningsuddannelser (IPS) blev oprettet med det primære fokus på at fremme postgraduate forskning og uddannelse i MMU. Funktioner af IPS omfatter:

For at kunne fungere som sekretariat for bestyrelsen for overbygningsuddannelser. For at formulere politikker, anmeldelse regler og bestemmelser vedrørende forvaltningen af ​​postgraduate programmer. For at administrere de fremskridt overvågning af ph.d.-studerende. At overvåge kvaliteten og ydeevnen af ​​postgraduate programmer. At koordinere universitetets hele postgraduate kurser. For at lette de faglige fakulteter i spørgsmål om postgraduate programmer. At samarbejde med akademiske fakulteter for at bevare og forbedre kvaliteten af ​​postgraduate uddannelse. For at understøtte de faglige fakulteter i at opretholde integriteten i postgraduate uddannelse praksis. At fremme MMU postgraduate programmer i Malaysia og i udlandet. [-]