Søg her for Deltid Master Grader i Malta

Top Deltid Master programmer i Malta

Kandidat

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

En Master er et kandidat-niveau akademisk program, der tager omkring to år uden en bachelorgrad til at modtage. Master tilbydes i mange forskellige specialer, og afhængigt af skolen, kan de også blive tilbudt online eller personligt. Optjening en Master kan medføre øgede jobmuligheder for kandidater.

 

 

Malta er et sydeuropæisk land i Middelhavet 80 km syd for Sicilien og 333 km nord for Libyen. Malta dækker lidt over 316 km ², hvilket gør det til et af verdens 's mindste og tættest befolkede lande.

Deltid Masterprogrammerne, Deltid Masters fra top business schools og universiteter i Malta. Find din Deltid mester i Malta her!

Læs mere

Masters I Entrepreneurship

Advenio eAcademy
Online Undervisning både online og på universitetet Deltid 12 - 18 måneder October 2018 Malta Malta Online + 1 mere

Dette program koordineres og fremmes af Advenio eAcademy , en licenseret HEI baseret i Malta specialiseret i e-learning, som et fælles masteruddannelse, der tilbydes online af flere højere læreanstalter fra forskellige europæiske lande. Programmet er som svar på markedskravene til specialiserede kurser, der opfylder behovene hos eksisterende iværksættere og små virksomhedsledere. [+]

Online-masterprogrammet er EU-akkrediteret og dermed anerkendt i alle EU / EØS-lande.

Dette program koordineres og fremmes af Advenio eAcademy , en licenseret HEI baseret i Malta specialiseret i e-learning, som et fælles masteruddannelse, der tilbydes online af flere højere læreanstalter fra forskellige europæiske lande. Programmet er som svar på markedskravene til specialiserede kurser, der opfylder behovene hos eksisterende iværksættere og små virksomhedsledere.

Den foreslåede MHEI - Masters i Entrepreneurship program søger at samle flere højere uddannelsesinstitutioner fra EU, der ville designe, udvikle, implementere og drive et online masteruddannelse i entreprenørskab. Dette program er derfor mere generalistisk og er designet til at hjælpe praktikere, der allerede er involveret i iværksætteri, nuværende ledere af små og mellemstore virksomheder eller ledere, der arbejder i større organisationer, der ønsker at overgå til SMV-miljøet enten som iværksættere eller ledere inden for små og mellemstore virksomheder. I stedet for at søge studerende, der er interesseret i en kandidatuddannelse til at fortsætte med ph.d.-studier, er fokuset på dette program at tiltrække iværksættere eller ville være iværksættere, der søger et højere niveau af kompetence, så de kan lykkes med at starte eller vokse deres SMV-operation.... [-]


MCAST-HAAGA Helia Master of Business Informatics

Malta College of Arts, Science and Technology
på universitet Deltid 3 år October 2018 Malta Paola

Dette masterprogram i Business Informatics fokuserer på planlægning, udvikling og anvendelse af informations- og kommunikationssystemer til alle former for organisationer og en mere effektiv forvaltning af en forretning baseret på disse systemer og støttende teknologier. [+]

Forelæsninger finder sted fredag ​​eftermiddag og lørdag formiddag, hvilket giver mulighed for fleksibilitet i studiet.

[-]