Søg her for Deltid Master Grader i Malta

Top Deltid Master programmer i Malta

Kandidat

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

En Master er et kandidat-niveau akademisk program, der tager omkring to år uden en bachelorgrad til at modtage. Master tilbydes i mange forskellige specialer, og afhængigt af skolen, kan de også blive tilbudt online eller personligt. Optjening en Master kan medføre øgede jobmuligheder for kandidater.

 

 

Malta er et lille, ø land i Middelhavet, der ligger syd for øen Sicilien, Italien. Malta har fremmet sig succesfuldt som en helt tosprogede nation for maltesisk og engelsk. Det tæller for mange uddannelsesinstitutioner i resten af ​​verden som et land, hvor engelsk er det første sprog, og de vil derfor ofte endda subsidiere de studerende til at gå der for at lære det. Langt størstedelen af ​​de maltesiske borgere taler engelsk til en meget høj standard.

Deltid Masterprogrammerne, Deltid Masters fra top business schools og universiteter i Malta. Find din Deltid mester i Malta her!

Læs mere

Masters I Entrepreneurship

Advenio eAcademy
Online Undervisning både online og på universitetet Deltid 12 - 18 måneder April 2019 Malta Malta Online + 1 mere

Dette program koordineres og fremmes af Advenio eAcademy , en licenseret HEI baseret i Malta specialiseret i e-learning, som et fælles masteruddannelse, der tilbydes online af flere højere læreanstalter fra forskellige europæiske lande. Programmet er som svar på markedskravene til specialiserede kurser, der opfylder behovene hos eksisterende iværksættere og små virksomhedsledere. [+]

Online-masterprogrammet er EU-akkrediteret og dermed anerkendt i alle EU / EØS-lande.

Dette program koordineres og fremmes af Advenio eAcademy , en licenseret HEI baseret i Malta specialiseret i e-learning, som et fælles masteruddannelse, der tilbydes online af flere højere læreanstalter fra forskellige europæiske lande. Programmet er som svar på markedskravene til specialiserede kurser, der opfylder behovene hos eksisterende iværksættere og små virksomhedsledere.

Den foreslåede MHEI - Masters i Entrepreneurship program søger at samle flere højere uddannelsesinstitutioner fra EU, der ville designe, udvikle, implementere og drive et online masteruddannelse i entreprenørskab. Dette program er derfor mere generalistisk og er designet til at hjælpe praktikere, der allerede er involveret i iværksætteri, nuværende ledere af små og mellemstore virksomheder eller ledere, der arbejder i større organisationer, der ønsker at overgå til SMV-miljøet enten som iværksættere eller ledere inden for små og mellemstore virksomheder. I stedet for at søge studerende, der er interesseret i en kandidatuddannelse til at fortsætte med ph.d.-studier, er fokuset på dette program at tiltrække iværksættere eller ville være iværksættere, der søger et højere niveau af kompetence, så de kan lykkes med at starte eller vokse deres SMV-operation.... [-]


MCAST-HAAGA Helia Master of Business Informatics

Malta College of Arts, Science and Technology
på universitet Deltid 3 år October 2019 Malta Paola

Dette masterprogram i Business Informatics fokuserer på planlægning, udvikling og anvendelse af informations- og kommunikationssystemer til alle former for organisationer og en mere effektiv forvaltning af en forretning baseret på disse systemer og støttende teknologier. [+]

Forelæsninger finder sted fredag ​​eftermiddag og lørdag formiddag, hvilket giver mulighed for fleksibilitet i studiet.

[-]