Filter
Kandidatgrader
Kroatien Studietype: alle Hastighed: alle

Master Maskinteknologi i Kroatien - Master Kroatien

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Mekaniske ingeniører næsten altid nødt til at have evnen til at analysere og designobjekter og systemer med bevægelse. Dette omfatter små enkeltdele, som mikro-sensorer, og store komplekse maskiner, ligesom kontrolsystemer til fly og rumfartøjer.

Kroatien, officielt Republikken Kroatien er en enhedsstat demokratisk parlamentarisk republik ved skillevejen mellem Centraleuropa, Balkan, og Middelhavet. Dens hovedstad og største by er Zagreb.

Master grad programmer i Maskinteknologi i Kroatien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Maskinteknologi, Kroatien

Andre muligheder inden for dette studieområde:
University of Dubrovnik

Den kandidatoverbygningen of Marine Electrical Engineering og kommunikationsteknologi løber over to år, dvs fire semestre (120 ECTS-point). Ved afslutningen af ​​kandidat ... [+]

Marine Electrical Engineering og kommunikationsteknologi

Den kandidatoverbygningen of Marine Electrical Engineering og kommunikationsteknologi løber over to år, dvs fire semestre (120 ECTS-point). Ved afslutningen af ​​kandidat studerende opnå den akademiske grad af Master 's grad of Technology (M.Tech.) I Marine Electrical Engineering og kommunikationsteknologi.

Studiet af Marine elektroteknik og kommunikationsteknologi er en passende reaktion på den fortsatte efterspørgsel fra rederier over hele verden efter kvalificerede kandidater inden for dette område.En lignende efterspørgsel kan findes i hele den maritime industri, som i havn og havnefaciliteter turistindustrien, for eksempel i fritiden marinaer og hoteller; og mange andre moderne institutioner, såsom lufthavne, hospitaler og kommercielle institutioner af alle slags. I alle disse situationer netbaserede elektroniske og kommunikationssystemer er hurtigt blevet et væsentligt krav, og give en betydelig vækst i beskæftigelsesmuligheder for kvalificeret personale. ... [-]

Kroatien Dubrovnik
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk