MASTERSTUDIES.DK

Fjernundervisning Master - Miljøvidenskab i Spanien

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Mens han studerede i en miljømæssig studier program, kan en studerende tage nogle grundlæggende kurser i matematik, fysisk videnskab og økonomi. Vigtigste studieforløb kan omfatte miljøetik, politiske institutioner og beslutningstagning og risikostyring. Normalt en studerende er forpligtet til at vælge en specialisering.

 

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Fjernundervisning Master grad programmer i Miljøvidenskab i Spanien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

7 Resultater i Miljøvidenskab, Spanien, Fjernundervisning Filter

Masee. Master i bæredygtig arkitektur og energieffektivitet (Barcelona)

La Salle Universitat Ramon Llull
på universitet Online Fuldtid Deltid 9 måneder Kontakt skolen Spanien Barcelona + 2 mere

Master i bæredygtig arkitektur og energieffektivitet (MASEE) for La Salle uddanner sine deltagere i bæredygtigt design af byer og bygninger fra et praktisk og moderne opfattelse.

Kandidatgrad i regional planlægning og miljøforvaltning

UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona
Online Fuldtid Deltid 10 måneder Kontakt skolen Spanien Barcelona + 1 mere

Dette sætter dig i master viden og færdigheder, som vil tillade dig at studere fysisk planlægning og miljøforvaltning og uddybe på alle områder, der udforsker forholdet mellem samfund og territorium.

professionel mester cue - miljø

Campus Universitario Europeo
Online Fuldtid Deltid 6 måneder September 2020 Spanien En Coruña Marbella Madrid + 3 mere

Beskyt planeten for fremtidige generationer, betyder ikke at opgive vores liv eller opgive dagligdags aktiviteter.Ved at vedtage enkle vaner og sund fornuft, hver

Master i havvidenskab og teknologi

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Deltid 6 måneder Åben tilmelding Spanien Barcelona

Master i havvidenskab og teknologi er specielt designet til at møde universitetsuddannede i mellem- eller højere grad, der på grund af deres personlige egenskaber eller deres erfaring kan ønske sig kvalitetsuddannelse inden for oceanografi og kyststyring.

Master i integreret ledelse: miljø, kvalitet og forebyggelse

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Deltid 1 - 2 år Åben tilmelding Spanien Barcelona

Master i integreret ledelse: miljø, kvalitet og forebyggelse er en ideel reference for de virksomheder, der står over for behovet for at indarbejde et integreret styringssystem i deres virksomhedsfilosofi for at opnå konkurrencefordele, også der søger en optimering af eksisterende ressourcer .

Master i miljøledelse og revisioner

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Deltid 6 måneder September 2020 Spanien Barcelona

I Master i miljøledelse og revisioner konvergerer områderne innovation og videnstyring for at uddanne en specialist i miljøledelse og revisioner med en stor merværdi i forhold til lignende oplevelser

Master i miljøledelse

IMF Business School
Online Fuldtid Deltid 12 måneder Åben tilmelding Spanien Madrid + 1 mere

Mesteren i miljøstyring af IMF søger at uddanne fagfolk, der svarer til den stigning i efterspørgslen, der har fundet sted i de seneste år i organisationer og virksomheder på miljøområdet.