Filter
Kandidatgrader
Afrika Studietype: alle Hastighed: alle

Find dit Master-program i Mode i Afrika her!

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Fashion studier er velegnede til dem, der ønsker at lære om design af forskellige typer påklædning. Historien kan desuden være dækket i visse programmer. Studere mode kan tillade enkeltpersoner at opleve en bred vifte af muligheder i branchen.

Mange programmer i Afrika finder sted i en meget usædvanlig kulturelle og fysiske miljø, end de fleste studerende er bekendt med i de gode gamle dage. Komme til at kende til at tilpasse sig denne levevilkår er en del af sjov og udfordringen bor der. Udfordringen er intellektuelle, følelsesmæssige og fysiske.

Masters Degree i Mode i Afrika. Få alle mester i Mode information og kontakte skolen i Afrika direkte!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

3 Resultater i Mode, Afrika

Andre muligheder inden for dette studieområde:
University of Johannesburg

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at udføre avanceret uafhængig forskning i en højt specialiseret område af tøj, og demonstrere k ... [+]

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at udføre avanceret uafhængig forskning i en højt specialiseret område af tøj, og demonstrere komplekse analytiske og evaluerende færdigheder, for at udvide eller omdefinere eksisterende viden, der vil bidrage til fremme af beklædningsindustrien.

Adgangskrav

En Baccalaureus technologiae: Tøj Management med et karaktergennemsnit på mindst 65% eller tilsvarende kvalifikationer på et tilsvarende standard, som anbefalet af en status udvalg og godkendes af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

Udvælgelsen er baseret på akademisk merit og en foreløbig forskning forslag, som er godkendt af afdelingsleder udvalget.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at udføre uafhængig forskning inden for et specialiseret tøj eller mode og bidrage til videnspr ... [+]

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at udføre uafhængig forskning inden for et specialiseret tøj eller mode og bidrage til vidensproduktion i et udvalgt område. Forskningen problem, er dens berettigelse, proces, og resultaterne rapporteret i en afhandling, der overholder generelt accepterede normer på dette niveau.

Adgangskrav

En Baccalaureus technologiae: Fashion med et karaktergennemsnit på mindst 65% eller tilsvarende kvalifikationer på et tilsvarende standard, som anbefalet af en status udvalg og godkendes af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

Udvælgelsen er baseret på akademisk merit og en foreløbig forskning forslag, som er godkendt af afdelingsleder udvalget.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
East London University

... [+]

Kandidat Mode Europe.

Program

Denne 2-årige Postgraduate Master's Degree tildeler 120 ECTS-point fordelt på 4 semestre på 15 uger hver: 96 obligatoriske ECTS-point (inklusive 18 ECTS-point ved afslutning af en obligatorisk faglig praktik og 12 ECTS-point til kandidatprojektet i slutningen af program) og 24 valgfrie ECTS-point valgt et katalog på 48 valgfrie ECTS-tal. Studerende vil have til at vælge mellem 2 mindreårige:

Særlige projekter relateret til bæredygtighed og mode er også inkluderet i dette mindre studieområde.

[-]
Sydafrika East London
Februar 2020
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk