Filter
Kandidatgrader
Afrika Studietype: alle Hastighed: alle

Find dit Master-program i Mode i Afrika her!

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Fashion studier er velegnede til dem, der ønsker at lære om design af forskellige typer påklædning. Historien kan desuden være dækket i visse programmer. Studere mode kan tillade enkeltpersoner at opleve en bred vifte af muligheder i branchen.

Mange programmer i Afrika finder sted i en meget usædvanlig kulturelle og fysiske miljø, end de fleste studerende er bekendt med i de gode gamle dage. Komme til at kende til at tilpasse sig denne levevilkår er en del af sjov og udfordringen bor der. Udfordringen er intellektuelle, følelsesmæssige og fysiske.

Masters Degree i Mode i Afrika. Få alle mester i Mode information og kontakte skolen i Afrika direkte!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

3 Resultater i Mode, Afrika

Andre muligheder inden for dette studieområde:
University of Johannesburg

Efter at have opnået denne kvalifikation vil de studerende være i stand til at udføre avanceret uafhængig forskning inden for et højt specialiseret beklædningsområde og d ... [+]

Efter at have opnået denne kvalifikation vil de studerende være i stand til at udføre avanceret uafhængig forskning inden for et højt specialiseret beklædningsområde og demonstrere komplekse analytiske og evaluerende færdigheder for at udvide eller omdefinerer eksisterende viden, der vil bidrage til fremme af beklædningsindustrien.

Adgangskrav

A Baccalaureus Technologiae: Beklædning med et gennemsnit på mindst 65% eller en tilsvarende kvalifikation på en tilsvarende standard, som anbefalet af et statusudvalg og godkendt af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

Udvælgelsen er baseret på akademisk fortjeneste og et foreløbigt forskningsforslag, som er godkendt af institutudvalget.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter at have opnået denne kvalifikation vil de studerende være i stand til at udføre uafhængig forskning inden for et specialiseret felt af tøj eller mode og bidrage til ... [+]

Efter at have opnået denne kvalifikation vil de studerende være i stand til at udføre uafhængig forskning inden for et specialiseret felt af tøj eller mode og bidrage til videnproduktion inden for et udvalgt område. Forskningsproblemet, dets begrundelse, proces og resultat rapporteres i en afhandling, der er i overensstemmelse med almindeligt accepterede normer på dette niveau.

Adgangskrav

A Baccalaureus Technologiae: Mode med et gennemsnitsmærke på mindst 65% eller en tilsvarende kvalifikation på en tilsvarende standard, som anbefalet af et statusudvalg og godkendt af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

Udvælgelsen er baseret på akademisk fortjeneste og et foreløbigt forskningsforslag, som er godkendt af institutudvalget.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
East London University

... [+]

Kandidat Mode Europe.

Program

Denne 2-årige Postgraduate Master's Degree tildeler 120 ECTS-point fordelt på 4 semestre på 15 uger hver: 96 obligatoriske ECTS-point (inklusive 18 ECTS-point ved afslutning af en obligatorisk faglig praktik og 12 ECTS-point til kandidatprojektet i slutningen af program) og 24 valgfrie ECTS-point valgt et katalog på 48 valgfrie ECTS-tal. Studerende vil have til at vælge mellem 2 mindreårige:

Særlige projekter relateret til bæredygtighed og mode er også inkluderet i dette mindre studieområde.

[-]
Sydafrika East London
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk