Fjernundervisning Master - Mode i USA

Fjernundervisning Master - Mode i USA

Mode

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Fashion studier er velegnede til dem, der ønsker at lære om design af forskellige typer påklædning. Historien kan desuden være dækket i visse programmer. Studere mode kan tillade enkeltpersoner at opleve en bred vifte af muligheder i branchen.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

USA er stadig verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteter i USA dominere verden placeringer og landet tilbyder også en bred vifte af spændende studie steder. State University systemer er delvist subsidieret af delstatsregeringer, og kan have mange campusser spredt rundt om i staten, med hundredtusindvis af studerende.

Fjernundervisning Master grad programmer i Mode i USA. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Mester I Luksus Og Mode Ledelse

SCAD - The Savannah College of Art and Design
Online Fuldtid September 2018 USA Atlanta Savannah

SCAD tilbyder verdens første MA og MFA uddannelser i luksus og mode ledelse. Denne specialiserede felt vil forberede dig til en udfordrende karriere i en tempofyldt, konstant udvikling industri. Vores program dækker trendspotting, mediestrategi, PR ledelse, organisatoriske strukturer, supply chain management, kommunikation og mode begivenheder, der sikrer, at vores kandidater er klar til at ramme jorden kører. [+]

Kunsten af ​​luksus og mode ledelse

SCAD tilbud verdens første MA og MFA uddannelser i luksus og mode ledelse. Denne specialiserede felt vil forberede dig til en udfordrende karriere i en tempofyldt, konstant udvikling industri. Vores program dækker trendspotting, mediestrategi, PR ledelse, organisatoriske strukturer, supply chain management, kommunikation og mode begivenheder, der sikrer, at vores kandidater er klar til at ramme jorden kører.

MA i luksus og mode ledelse

Findes på: - Atlanta - Hongkong - Savannah - eLearning London-baserede Business of Fashion har rangeret de SCAD graduate mode programmer som No. 1 samlet i USA.

FASH 503 Forecasting og Erhvervsministeriet Tendenser * LXFM 501 Professionelle begreber og teorier til Fashion Industry * LXFM 502 Fashion Marketing og Reklame Principper * Arth 701 Contemporary Art EVE 710 Regnskabsaflæggelse og analyse FASH 721 Computer-forstærket Fashion Design FASH 763 Fashion Promotion FASH 782 Fashion Theory LXFM 720 Supply Chain Management Strategies LXFM 730 Markedsføring af luksusvarer LXFM 749 Luksus og mode Management MA afgangsprojekt 500- til 700-niveau valgfag alt studieforløb: 45 timer * MFA i luksus og mode ledelse ... [-]

Mester På Mode

SCAD - The Savannah College of Art and Design
Online Fuldtid September 2018 USA Atlanta Savannah

SCAD studerende er fejlfrit prepped til lederskab i den dynamiske og ultra-konkurrenceprægede globale modeindustri. Vores strenge pensum er bygget op omkring principper for design, ubegrænsede kreativitet og state-of-the-art teknologi. [+]

Deltag i stadigt skiftende verden af ​​mode

SCAD studerende er fejlfrit prepped til lederskab i den dynamiske og ultra-konkurrenceprægede globale modeindustri. Vores strenge pensum er bygget op omkring principper for design, ubegrænsede kreativitet og state-of-the-art teknologi. Det SCAD mode-programmet har dybe industri-forbindelser, og top mode trendsættere besøge og arbejde med eleverne ofte. Med formynderskab prisbelønnede, erfarne fakultet og besøger mentorer, vil du mestrer det fulde spektrum af mode - fra det konceptuelle til det kommercielle.

MA i mode

Findes på: - Atlanta - Savannah - eLearning London-baserede Business of Fashion har rangeret de SCAD graduate mode programmer som No. 1 samlet i USA.... [-]