MASTERSTUDIES

Find de bedste Fjernundervisning Musikundervisning i Cypern her

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Musikundervisning kan omfatte emner som musikalsk præstation, historie, teori, metoder og sammensætning. Som uddannelsesområde kan den også indarbejde pædagogiske begreber for at hjælpe fremtidige lærere effektivt at undervise disse koncepter til en række klasseværelsesindstillinger.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Cypern ligger i det nordøstlige hjørne af Middelhavet. Det er den tredje største ø i Middelhavet. Cypern er kendt for at være fødestedet for Aphrodite (Venus), den græske gudinde for kærlighed.

Top Fjernundervisning Musikundervisning i Cypern. Få alt information om Fjernundervisning Musikundervisning og kontakte skolen i Cypern!

2 Resultater i Musikundervisning, Cypern, Fjernundervisning Filter

Mester af musik i musikpædagogik

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιου Κύπρου
Cypern, Nicosia
Ledelseskurser
September 2020
<
Fuldtid
<
18 måneder
Engelsk
Græsk
på universitet
Online

Master of Music program i 'musikpædagogik' giver kandidater med en omfattende undersøgelse af teorien, nyeste forskning og færdigheder, der former denne specialisering samt ev ...

Læs mere

Graduate uddannelse videnskaber: musik pædagogik

University of Nicosia
Cypern, Nicosia + 2 Mere
Ledelseskurser
September 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 semestre
Græsk
på universitet

Formålet med programmet er dobbelt. På den ene side, hjælper den studerende til at erhverve dyb viden inden for specialisering gennem (a) overvågning af uddannelser i et avanc ...

Læs mere