Filter
Kandidatgrader
Bosnien og Hercegovina Studietype: alle Hastighed: alle

Master Naturvidenskaber i Bosnien og Hercegovina - Master Bosnien og Hercegovina

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Naturvidenskabelige programmer kan tillade studerende at udforske hændelser i naturen gennem observation, forudsigelse og eksperimenter. Forskellige emner kan berøres, og de studerende kan specialisere sig i områder som biologi, økologi, astronomi, fysik, kemi og geovidenskab.

Bosnien-Hercegovina er et europæisk land beliggende på Balkanhalvøen. Bosnien-Hercegovina har en stor tradition for succes i videnskab, kunst, litteratur, teknologi mv

Master grad programmer i Naturvidenskaber i Bosnien og Hercegovina. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Naturvidenskaber, Bosnien og Hercegovina

Grader
Sted
Bosnien og Hercegovina
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
International University Of Sarajevo IUS

Genetik og bioteknologi er en af ​​de hurtigst voksende discipliner, og der er et stigende behov for genetikere og bioengineers formet med moderne engineering standarder. ... [+]

Genetik og bioteknologi er en af ​​de hurtigst voksende discipliner, og der er et stigende behov for genetikere og bioengineers formet med moderne engineering standarder.

Vi tilstræber at træne fordomsfri genetikere og bioengineers, bevidste om lokale og globale problemer, og følsomme over etiske spørgsmål.

Programmet fokuserer på praktiske anvendelser af teoretisk ramme leveres på bachelor-niveau, der bygger op på forskningen arm og udvikle branchespecifikke praksis. Samarbejde med industrien er en af ​​de vigtigste mål med programmet for at føje til løsningsorienterede finde færdigheder og et sind-sæt af forskning-backed funktionalitet.

Et-årig... [-]
Bosnien og Hercegovina Sarajevo
October 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk