Master Naturvidenskaber i Bosnien og Hercegovina - Master Bosnien og Hercegovina

Master Naturvidenskaber i Bosnien og Hercegovina - Master Bosnien og Hercegovina

Naturvidenskaber

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Master 's grader i naturvidenskab vil give dig de kvalifikationer og færdigheder til at starte en spændende karriere med stor efterspørgsel efter din viden. Udviklingen af ​​mange tværfaglige områder kræver dygtige kandidater med en Master i naturvidenskab.

Landets højeste uddannelsesniveau er universitetsniveau. Studerende, der afslutter denne fase af læring er udstyret med færdigheder, der hjælper dem til at håndtere enhver opgave i markedet. Faglige færdigheder tillade studerende at få teknisk viden om, hvordan man løser problemer.

Master grad programmer i Naturvidenskaber i Bosnien og Hercegovina. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Mester i genetik og bioteknologi

International University Of Sarajevo IUS
på universitet Fuldtid 1 år October 2018 Bosnien og Hercegovina Sarajevo

Genetik og bioteknologi er en af ​​de hurtigst voksende discipliner, og der er et stigende behov for genetikere og bioengineers formet med moderne engineering standarder. Vi tilstræber at træne fordomsfri genetikere og bioengineers, bevidste om lokale og globale problemer, og følsomme over etiske spørgsmål. [+]

Genetik og bioteknologi er en af ​​de hurtigst voksende discipliner, og der er et stigende behov for genetikere og bioengineers formet med moderne engineering standarder.

Vi tilstræber at træne fordomsfri genetikere og bioengineers, bevidste om lokale og globale problemer, og følsomme over etiske spørgsmål.

Programmet fokuserer på praktiske anvendelser af teoretisk ramme leveres på bachelor-niveau, der bygger op på forskningen arm og udvikle branchespecifikke praksis. Samarbejde med industrien er en af ​​de vigtigste mål med programmet for at føje til løsningsorienterede finde færdigheder og et sind-sæt af forskning-backed funktionalitet.

Et-årig grad 60 ECTS AQ Østrig akkrediteret 3500 Euro per år [-]