Master Naturvidenskaber i Costa Rica - Master Costa Rica

Master Naturvidenskaber i Costa Rica - Master Costa Rica

Naturvidenskaber

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Naturvidenskab Master 's grader giver dig en uddannelse af de største kaliber på tværs af mange videnskaber. Som naturvidenskab kandidat besidde dig mulighed for at gå ind i en bred vifte af erhverv: herunder teknisk rådgivning, matematik og naturvidenskab undervisning; IT-support, industriel forskning videnskabelig journalistik, regnskab og finans, ledelsesrådgivning og industrielle lov.

Costa Rica tilbyder en sponsorerede og samtidig studerende-venlige videregående uddannelse læreplanerne. Landet har 20 offentlige og 44 private universiteter med de førende tre offentlige universiteter er University of Costa Rica, Den nationale universitet og costaricanske Institute of Technology.

Master grad programmer i Naturvidenskaber i Costa Rica. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under Master Naturvidenskaber Costa Rica. Prøv vores kategori MA Naturvidenskaber i stedet.

Search for similar programs here