Master Naturvidenskaber i Costa Rica - Master Costa Rica

Master Naturvidenskaber i Costa Rica - Master Costa Rica

Naturvidenskaber

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Naturvidenskab Master 's grader giver dig en uddannelse af de største kaliber på tværs af mange videnskaber. Som naturvidenskab kandidat besidde dig mulighed for at gå ind i en bred vifte af erhverv: herunder teknisk rådgivning, matematik og naturvidenskab undervisning; IT-support, industriel forskning videnskabelig journalistik, regnskab og finans, ledelsesrådgivning og industrielle lov.

Costa Rica tilbyder en sponsorerede og samtidig studerende-venlige videregående uddannelse læreplanerne. Landet har 20 offentlige og 44 private universiteter med de førende tre offentlige universiteter er University of Costa Rica, Den nationale universitet og costaricanske Institute of Technology.

Master grad programmer i Naturvidenskaber i Costa Rica. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Ledelse Og Faglig Ekspertise I Miljøledelse

La Universidad Latina de Costa Rica
på universitet Fuldtid 6 semestre February 2019 Costa Rica Heredia San Pedro San José San Isidro de El General Cañas Punta Arenas Paso Canoas Grecia Guapiles Ciudad Neily + 9 mere

At uddanne fagfolk opmærksomme på miljøet problamática, til at lede forandringsprocesser i den offentlige, private og ikke-statslige organisationer i jagten på bæredygtighed. [+]

At uddanne fagfolk opmærksomme på miljøet problamática, til at lede forandringsprocesser i den offentlige, private og ikke-statslige organisationer i jagten på bæredygtighed.

Requisitos:

Fagfolk i naturvidenskab, Agricultural Engineering, agroindustri, civile. I tilføjelse fagfolk økonomi, ledelse, jura, arkitektur og byplanlægning.

Original og kopi af titlen Education. Original og kopi af titlen bachelorgrad. Kopi af identitetsdokument (identitetskort). Passport størrelse fotografi. Curriculum Vitae. I tilfælde af værdipapirer udstedt i udlandet, der præsenterer skyldig anerkendelse af og lighed ved CONAPE.

CONVALIDACIÓ INDHOLD... [-]