Master Naturvidenskaber i Letland - Master Letland

Master Naturvidenskaber i Letland - Master Letland

Naturvidenskaber

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Naturvidenskab er en videnskabelig gren, der beskæftiger sig med observationer, forståelse og forudsigelser af naturfænomener. Det er et mangfoldigt felt og omfatter discipliner som biologisk videnskab, fysik, kemi, Jorden videnskab og astronomi.

Letland har både EIC'ernes og statsfinansierede videregående uddannelser. Landet har to slags videregående uddannelser. Disse omfatter de akademiske og faglige programmer. Der er tre niveauer af akademiske videregående uddannelser - bachelor-, master-og ph.d.-studier. Klimaet i landet favoriserer forskellige vintersport og rekreative aktiviteter såsom skøjteløb, skiløb og ishockey. Internationale studerende foretrækker at studere i Letland på grund af sin sociale liv, kunst og kulturinstitutioner. Landets kultur er let at vedtage for at.

Master grad programmer i Naturvidenskaber i Letland. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Mester I Laserteknologi

Rezekne University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Letland Rēzekne

Afslutning af programmet vil gøre det muligt for dig at anvende den teoretiske viden og praktiske færdigheder i branchen og videnskabelig forskning, med succes indse yourselve inden for optik, fysik, moderne materialehåndtering, svejsning, måleteknik og kommunikation. [+]

Afslutning af programmet vil gøre det muligt for dig at anvende den teoretiske viden og praktiske færdigheder i branchen og videnskabelig forskning, med succes indse jer inden for optik, fysik, moderne materialehåndtering, svejsning, måleteknik og kommunikation.

Grundlæggende emner for undersøgelser: Solid state fysik, Fysiske teknologier, kvantemekanik og statistisk fysik, modellering og simulering af fysiske processer, og andre. Særlige discipliner: Mikro- og Nanoteknologi, Lasermåleudstyr, Optisk design, komponenter af laserteknologi, Moderne udvikling af laserteknologi, og andre.

Gæsteprofessorer fra partner universiteter vil blive inddraget som undervisere og rådgivere i programmet. Studerende har mulighed for at deltage i Erasmus-mobilitet for studier og praktik. Undervisningssproget er engelsk eller tysk. ... [-]