Master Naturvidenskaber i Mexico - Master Mexico

Master Naturvidenskaber i Mexico - Master Mexico

Naturvidenskaber

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Master 's grader i naturvidenskab vil give dig de kvalifikationer og færdigheder til at starte en spændende karriere med stor efterspørgsel efter din viden. Udviklingen af ​​mange tværfaglige områder kræver dygtige kandidater med en Master i naturvidenskab.

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Master grad programmer i Naturvidenskaber i Mexico. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

M.Sc. plantebioteknologi område eller toksikologi

Universidad Autonoma de Aguascalientes
på universitet Fuldtid 2 år July 2019 Mexico Aguascalientes

Master of Science-området Plant Bioteknologi Toksikologi er en kandidatuddannelse anerkendt for sin høje kvalitetsniveau udstedt af CONACYT Konsolidering i National Quality Graduate Programme (PNPC). [+]

Master of Science-området Plant Bioteknologi Toksikologi er en kandidatuddannelse anerkendt for sin høje kvalitetsniveau udstedt af CONACYT Konsolidering i National Quality Graduate Programme (PNPC).

Dette er en kandidatuddannelse forpligtet til uddannelse af højt kvalificerede menneskelige ressourcer inden for Plant Bioteknologi og Toksikologi, samarbejde i udviklingen af ​​disse områder af viden i staten og i landet.

Programmet indeholder en fælles kuffert og to områder af specialisering terminaler, plus uddannelsesmæssige erfaringer tilbydes er ikke eksklusivt til klasseværelset. Der er en vigtig del af det praktiske arbejde i laboratoriet, forskning og informationssøgning individuelt af de studerende. Vi har ingen serialisering af materialer ud over forskningsseminarer er tutorial kurser.... [-]


Master of Science grad med muligheder for at computing, anvendt matematik

Universidad Autonoma de Aguascalientes
på universitet Fuldtid 2 år July 2019 Mexico Aguascalientes

Master of Science med en mulighed for at Computing og anvendt matematik, er baseret på sine to terminalområder, vil den studerende have en tutor afhandling navngivet den anden halvdel til at sikre personlig opmærksomhed, der vil guide dig til at organisere, planlægge og udvikle deres protokol , ud over at give mulighed for at udvikle deres færdigheder og opbygge deres egne behov for at løse problemet med dets forskning og vil udvikle sig i forskningsseminarer. [+]

Master of Science med en mulighed for at Computing og anvendt matematik, er baseret på sine to terminalområder, vil den studerende have en tutor afhandling navngivet den anden halvdel til at sikre personlig opmærksomhed, der vil guide dig til at organisere, planlægge og udvikle deres protokol , ud over at give mulighed for at udvikle deres færdigheder og opbygge deres egne behov for at løse problemet med dets forskning og vil udvikle sig i forskningsseminarer.

Den studerende sammen med sin vejleder, kan du vælge de emner, til at supplere deres uddannelse i den valgte linje. Læreren kan også anbefale mobilitet og bedriver forskning forbliver på nationalt og internationalt præference for læseplanerne kurser og forskningsaktiviteter, der bidrager til kvaliteten af ​​forskning udført af den studerende.... [-]