Filter
Kandidatgrader
Mexico Studietype: alle Hastighed: alle

Master Naturvidenskaber i Mexico - Master Mexico

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

I en naturlig videnskaber akademisk program, kan mange grene af feltet udforskes i dybden med det mål at observere og lære om naturen. Nogle af disse grene kan omfatte astronomi, biologi, fysik, økologi og kemi.

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

Master grad programmer i Naturvidenskaber i Mexico. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

2 Results in Naturvidenskaber, Mexico

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Master of Science med en mulighed for at Computing og anvendt matematik, er baseret på sine to terminalområder, vil den studerende have en tutor afhandling navngivet den ... [+]

Master of Science med en mulighed for at Computing og anvendt matematik, er baseret på sine to terminalområder, vil den studerende have en tutor afhandling navngivet den anden halvdel til at sikre personlig opmærksomhed, der vil guide dig til at organisere, planlægge og udvikle deres protokol , ud over at give mulighed for at udvikle deres færdigheder og opbygge deres egne behov for at løse problemet med dets forskning og vil udvikle sig i forskningsseminarer.

Den studerende sammen med sin vejleder, kan du vælge de emner, til at supplere deres uddannelse i den valgte linje. Læreren kan også anbefale mobilitet og bedriver forskning forbliver på nationalt og internationalt præference for læseplanerne kurser og forskningsaktiviteter, der bidrager til kvaliteten af ​​forskning udført af den studerende.... [-]

Mexico Aguascalientes
July 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Autonoma de Aguascalientes

Master of Science-området Plant Bioteknologi Toksikologi er en kandidatuddannelse anerkendt for sin høje kvalitetsniveau udstedt af CONACYT Konsolidering i National Quali ... [+]

Master of Science-området Plant Bioteknologi Toksikologi er en kandidatuddannelse anerkendt for sin høje kvalitetsniveau udstedt af CONACYT Konsolidering i National Quality Graduate Programme (PNPC).

Dette er en kandidatuddannelse forpligtet til uddannelse af højt kvalificerede menneskelige ressourcer inden for Plant Bioteknologi og Toksikologi, samarbejde i udviklingen af ​​disse områder af viden i staten og i landet.

Programmet indeholder en fælles kuffert og to områder af specialisering terminaler, plus uddannelsesmæssige erfaringer tilbydes er ikke eksklusivt til klasseværelset. Der er en vigtig del af det praktiske arbejde i laboratoriet, forskning og informationssøgning individuelt af de studerende. Vi har ingen serialisering af materialer ud over forskningsseminarer er tutorial kurser.... [-]

Mexico Aguascalientes
July 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk