Søg her for Deltid Master Grader i New Zealand

Top Deltid Master programmer i New Zealand

Kandidat

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Efter at tjene en bachelorgrad, mange studerende vælger at øge deres erfaring og uddannelse ved at forfølge en Master. En Master kan tage omkring to år at tjene, og der er programmer, der tilbydes på mange forskellige områder, så de studerende kan finde en vægt, der virker for dem og deres mål.

 

New Zealand er et land med fantastisk og mangfoldigt naturlige skønhed. Kiwi er ikke kun en af ​​de nationale symboler - de andre er sølv bregne blade og Koru - men også navnet newzealænderne normalt kalder sig selv. Oversøiske studerende bliver nødt til at betale fuld studieafgift og deres egne leveomkostninger mens han studerede på en New Zealand institution.

Deltid Masterprogrammerne, Deltid Masters fra top business schools og universiteter i New Zealand. Find din Deltid mester i New Zealand her!

Læs mere

Master of Tourism Management

Victoria University of Wellington
på universitet Deltid 12 - 24 måneder March 2019 New Zealand Wellington

Turisme spiller en stor rolle i økonomien i mange lande, herunder New Zealand. Undersøg din mastergrad i en af ​​verdens førende turistmål. [+]

Industriel relevant læring

Turisme spiller en stor rolle i økonomien i mange lande, herunder New Zealand. Undersøg din mastergrad i en af ​​verdens førende turistmål.

Du vil øge din forståelse af de komplekse spørgsmål omkring turisme, samtidig med at du udvikler dine turisme management færdigheder og ekspertise. Forbedre din forskning og analytiske evner og skærpe dine kommunikations- og præsentationsfærdigheder. Du vil blive forberedt på en udfordrende rolle i dagens konkurrencedygtige og stadigt skiftende rejsemiljø, hvor som helst i verden.

Du vil studere med Victoria's School of Management-en førende managementskole i New Zealand med et internationalt ry for højkvalitets stipendium og stærke forbindelser med branchens ledere i både den offentlige og private sektor, lokalt og udenlandsk.... [-]


Master of Professional Economics

Victoria University of Wellington
på universitet Deltid 12 - 24 måneder March 2019 New Zealand Wellington

Tag din karriere til næste niveau med en kvalifikation fra Victoria's Professional Economics program. Udvikle en økonomisk værktøjskasse, som du kan bruge til at løse 'virkelige' problemer. Dette respekterede program vil udstyre dig med beslutningsfærdigheder, som er baseret på en solid forståelse af økonomiske principper. [+]

Økonomi i aktion

Tag din karriere til næste niveau med en kvalifikation fra Victoria's Professional Economics program. Udvikle en økonomisk værktøjskasse, som du kan bruge til at løse 'virkelige' problemer. Dette respekterede program vil udstyre dig med beslutningsfærdigheder, som er baseret på en solid forståelse af økonomiske principper.

Økonomi under mikroskop

Undersøg indviklingen i mikroøkonomisk og makroøkonomisk analyse. Undersøg markedsstrukturer, konsekvenserne af regeringsinterventioner i økonomien og forskellige økonomiske teorier i relation til vækst, udvikling og stabilitet. Udforsk, hvordan politik påvirker økonomiske beslutninger.

I efterspørgslen... [-]

Master of Marine Conservation

Victoria University of Wellington
på universitet Deltid 12 - 24 måneder March 2019 New Zealand Wellington

Med det stigende pres på havmiljøet, både i det sydlige Stillehavsområde og i hele verden, er eksperter i bevarelse og forvaltning af marine organismer og økosystemer efterspurgte. [+]

Oversigt

Med det stigende pres på havmiljøet, både i det sydlige Stillehavsområde og i hele verden, er eksperter i bevarelse og forvaltning af marine organismer og økosystemer efterspurgte.

Som verdensførende inden for marine bevarelse er New Zealand et godt sted at udvikle din ekspertise på området. Dens unikke og lange kystlinje er hjemsted for adskillige marine organismer - fra den lille planteplankton til den truede New Zealand Sea Lion.

Studie med Victoria's School of Biological Sciences, en leder inden for marine biologi forskning. Undersøg spørgsmål vedrørende marine bevarelse og praksis ved hjælp af eksempler fra New Zealand, Australien, Sydlige Stillehav og bredere Indo-Stillehavsområdet, som kan anvendes over hele verden.... [-]


Master of International Trade

Victoria University of Wellington
på universitet Deltid 12 - 24 måneder March 2019 New Zealand Wellington

Udnyt denne unikke mulighed for tværfaglig undersøgelse og opdag den komplekse verden af ​​international handel. Udforsk rollen som handel i samfundet fra en række perspektiver - de internationale juridiske regler, økonomiske rationaler og de politiske og sociale konsekvenser. [+]

Få en fordel for succes i den globale økonomi

Udnyt denne unikke mulighed for tværfaglig undersøgelse og opdag den komplekse verden af ​​international handel. Udforsk rollen som handel i samfundet fra en række perspektiver - de internationale juridiske regler, økonomiske rationaler og de politiske og sociale konsekvenser.

Undersøg hvordan verden er forbundet via handel, og hvordan den påvirker virksomheder, som producenter og eksportører - overveje disse problemer gennem linserne i forskellige discipliner. Udforsk handelens indvirkning på indfødte befolkninger, herunder de historiske og nutidige perspektiver for Māori involvering i international handel.

Ekspert personale, internationalt ry... [-]

Master of Engineering Practice

Victoria University of Wellington
på universitet Deltid 1 - 3 år March 2019 New Zealand Wellington

Arbejdsgivere har brug for IKT-fagfolk og ingeniører, der har evner til at arbejde effektivt på New Zealand-arbejdspladsen: god kommunikation og teamwork færdigheder og forståelse for det faglige miljø sammen med stærk teknisk viden. [+]

Oversigt

Arbejdsgivere har brug for IKT-fagfolk og ingeniører, der har evner til at arbejde effektivt på New Zealand-arbejdspladsen: god kommunikation og teamwork færdigheder og forståelse for det faglige miljø sammen med stærk teknisk viden.

Den 180-pæne Master of Engineering Practice kombinerer undervisede kurser, et forskningsprojekt og en industri placering for at give dig praktisk viden og erfaring.

Du får færdigheder i kommunikation, problemløsning og virksomhed som supplement til din tekniske viden, hvilket giver dig en fordel i denne hurtigt voksende industri.

Forbedre dine karrieremulighederAnvend din tekniske viden til at designe, implementere og evaluere praktiske tekniske problemer.Udvikle teamwork og faglig praksis færdigheder i forbindelse med engineering problemløsning-i en række industrielle relevante individuelle og gruppe projekter.Få værdifulde forsknings- og kommunikationsevner ved at opsummere forskning, skrive tekniske forslag og levere mundtlige og skriftlige rapporter.Vælg en specialitet... [-]

Master of Design Innovation

Victoria University of Wellington
på universitet Deltid 12 - 24 måneder March 2019 New Zealand Wellington

Få de specialiserede færdigheder og viden du har brug for til at være en succesfuld fagmand inden for designbranchen. I dette tre-trimesterprogram lærer du kunsten at bringe ideer til livet - fra idé til design til konstruktion. [+]

Oversigt

Få de specialiserede færdigheder og viden du har brug for til at være en succesfuld fagmand inden for designbranchen. I dette tre-trimesterprogram lærer du kunsten at bringe ideer til livet - fra idé til design til konstruktion.

Vælg en af ​​tre majors-Industrial Design, Media Design og Design for Social Innovation-i denne industri-fokuserede, faglige kvalifikation med Design School. Vurdere nye teknologier og undersøge de sociale, kulturelle, miljømæssige og økonomiske konsekvenser af design på vores verden.

Gennem en kombination af kursusarbejde og overvåget forskning får du en større forståelse af processen med at skabe værdi gennem design.

Design Research Innovation Labs (DRIL)... [-]

Master of Conservation Biology

Victoria University of Wellington
på universitet Deltid 12 - 24 måneder July 2019 New Zealand Wellington

Menneskelig påvirkning, tab af biodiversitet og en voksende bevidsthed om miljøændringer gør bevaringsbiologi vigtigere hver dag. [+]

Oversigt

Menneskelig påvirkning, tab af biodiversitet og en voksende bevidsthed om miljøændringer gør bevaringsbiologi vigtigere hver dag.

Sammenhængende bevarelse, økologi, biodiversitet og bæredygtighed er Master of Conservation Biology en etårig, 180-point professionel mester. Du får den videnskabelige ekspertise, du har brug for til at udføre bevaringsarbejde i New Zealand og rundt om i verden.

Wellington er et internationalt hotspot for biodiversitet og studerer med School of Biological Sciences, du vil lære af verdens førende inden for bevarelsespraksis - internationalt respekterede forskere, hvis arbejde informerer forvaltningen af ​​New Zealands unikke biota.... [-]


Master of Computer Science

Victoria University of Wellington
på universitet Deltid 12 - 24 måneder March 2019 New Zealand Wellington

Forbedre din karriere med en Master of Computer Science (MCompSc). Dette fleksible kursusarbejde og projektbaserede program vil sætte dig i spidsen for innovation i en hurtigt voksende industri [+]

Oversigt

Forbedre din karriere med en Master of Computer Science (MCompSc). Dette fleksible kursusarbejde og projektbaserede program vil sætte dig i spidsen for innovation i en hurtigt voksende industri.

Gain specialkundskaber om datalogi teorier, metoder og strategi og bygge videre på dine færdigheder inden for computerarkitektur, konstruktion, teknik og design.

Undersøg netværk, software, værktøjer og pakker, og lær mere om en række programmeringssprog og computerbaserede systemer. Undersøg ny teknologi og udforske koncepter, der danner grundlaget for fremtidige innovationer.

Du kan vælge at fokusere på Computer Science kurser eller på Network Engineering eller Software Engineering. Eller vælg en bred kombination af alle tre, der passer til dine interesser og karrieremål.... [-]


Master of Commerce

Victoria University of Wellington
på universitet Deltid 9 - 18 måneder March 2019 New Zealand Wellington

Gør farten til studiet på højere niveau med en grad, der kombinerer variationen og strukturen af ​​klasseværelset-baserede kurser med muligheder for forskning. [+]

Oversigt

Gør farten til studiet på højere niveau med en grad, der kombinerer variationen og strukturen af ​​klasseværelset-baserede kurser med muligheder for forskning.

Du vil kunne udvide din ekspertise inden for et af ni fag, samtidig med at du udnytter fleksibiliteten til at studere kurser på tværs af en række handelsdiscipliner.

Du kan også studere en Master of Commerce ved afhandling, hvis du har en Bachelor of Commerce med Honours eller Postgraduate Diploma i handel.

Byg på din bachelorgrad for at forbedre dine karrieremuligheder i erhvervslivet, ledelsen og regeringen med avanceret studie på Victoria Business School.

International anerkendelse

Victoria Business School er blandt en lille gruppe af handelsskoler over hele verden, der holder 'Triple Crown' af internationale business education akkrediteringer. Du kan være sikker på, at din kvalifikation vil stå op imod de bedste rundt om i verden.... [-]


Master of Architecture (Professionel)

Victoria University of Wellington
på universitet Deltid 2 - 4 år March 2019 New Zealand Wellington

Få dig klar til at arbejde som professionel arkitekt. Skær dine færdigheder som designer, udvikle din evne til at tænke visuelt og i tre dimensioner og lære, hvordan du bedst imødekommer dine kunders behov gennem praktiske, virkelige erfaringer. [+]

Oversigt

Få dig klar til at arbejde som professionel arkitekt. Skær dine færdigheder som designer, udvikle din evne til at tænke visuelt og i tre dimensioner og lære, hvordan du bedst imødekommer dine kunders behov gennem praktiske, virkelige erfaringer.

Lær gennem en kombination af undervisede kurser og en skriftlig afhandling eller forskningsportefølje, der involverer selvstyret, design-ledet forskning. Du vil blive uddannet med en række designprojekter, der demonstrerer mestring i dit område af interesse.

Professionel akkreditering

Din MArch (Prof) fra Victoria vil blive anerkendt af New Zealand Registered Architects Board (NZRAB) som opfylder de akademiske krav til registrering til at praktisere som arkitekt. Du skal bruge to til tre år på at få praktisk erfaring, før du kan søge om registrering. Bestyrelsen vurderer derefter din faglige kompetence.... [-]


Master of Professional Accounting

Victoria University of Wellington
på universitet Deltid 16 - 32 måneder March 2019 New Zealand Wellington

Gør overgangen til regnskab eller få den certificering, du har brug for til at tage det næste skridt i din regnskabskarriere. [+]

Ramp din karriere med en anerkendt regnskab grad

Gør overgangen til regnskab eller få den certificering, du har brug for til at tage det næste skridt i din regnskabskarriere.

Lær at håndtere komplekse regnskabsmæssige og forretningsmæssige problemer, og få tilliden til at levere specialistkompetencer.

Du vil opbygge en forståelse af faglig praksis, etik og procedurer og indsigt i erhvervslivet i New Zealand og internationalt.

Hurtigbaner eller passer ind i arbejdet

MPA hjælper dig med at spore din certificering og er en globalt anerkendt kvalifikation, du kan færdiggøre i 16-17 måneder fuldtidsstudie.

MPA'en er også ideel til at arbejde fagfolk, der ønsker at tilføje regnskab til deres CV. Du behøver ikke have studeret regnskab før og om aftenen betyder, at du kan studere på deltid, mens du arbejder.... [-]


Mester i international handel

Victoria University of Wellington, Business School
på universitet Deltid 3 semestre March 2019 New Zealand Wellington

Udnyt denne unikke mulighed for tværfaglig undersøgelse og opdag den komplekse verden af ​​international handel. Udforsk rollen som handel i samfundet fra en række perspektiver - de internationale juridiske regler, økonomiske rationaler og de politiske og sociale konsekvenser. [+]

Få en fordel for succes i den globale økonomi

Udnyt denne unikke mulighed for tværfaglig undersøgelse og opdag den komplekse verden af ​​international handel. Udforsk rollen som handel i samfundet fra en række perspektiver - de internationale juridiske regler, økonomiske rationaler og de politiske og sociale konsekvenser.

Undersøg hvordan verden er forbundet via handel, og hvordan det påvirker virksomheder, som producenter og eksportører - overveje disse problemer gennem linserne i forskellige discipliner. Udforsk handelens indflydelse på indfødte befolkninger, herunder de historiske og nutidige perspektiver for Māori involvering i international handel.

Ekspert personale, internationalt ry ... [-]

Føreren af ​​markedsføring (mmktg)

AUT Business School
på universitet Deltid 1 - 2 år March 2019 New Zealand Auckland

The Master of Marketing (MMktg) er designet til dem, der har afsluttet en bachelorgrad i ethvert fagområde og ønsker at få en ph.d.-niveau i markedsføringen.Markedsføring er en [+]

Master of Marketing (MMktg)

The Master of Marketing (MMktg) er designet til dem, der har afsluttet en bachelorgrad i ethvert fagområde og ønsker at få en ph.d.-niveau i markedsføringen. Markedsføring er en vigtig del af den strategiske business beslutningstagning og dette program vil udstyre dig med den viden, forståelse og færdigheder for at markedsføre til at hjælpe i beslutningsprocessen. Det tilbyder en spændende og givende mulighed for at studere markedsføring for nogen, der allerede har en grad. Det vil øge deres karrieremuligheder og beskæftigelsesmuligheder.

Optagelseskriterierne

Minimumskrav adgangskrav:

Master of Marketing

• En bachelorgrad (i enhver disciplin) med et minimum af en B minus karaktergennemsnit i aviser på niveau 7 eller tilsvarende.... [-]


Føreren af ​​den globale virksomhed

AUT Business School
på universitet Deltid 1 - 2 år March 2019 New Zealand Auckland

Master of Global Business er en 12-måneders konvertering kandidatgrad.Dette program er beregnet til en person, der måske ikke har en videregående uddannelse i International Business, men søger en [+]

Master of Global Business

Master of Global Business er en 12-måneders konvertering kandidatgrad. Dette program er beregnet til en person, der måske ikke har en videregående uddannelse i International Business, men søger en professionel rolle, der involverer grænseoverskridende forretningsaktiviteter. Som teknologien ændrer karakteren af ​​erhvervsaktivitet, organisationer i stigende grad opmærksomme på globaliseringen og dens indvirkning på forvaltningen, erhvervslivet og samfundet. Det tilbyder en spændende og givende mulighed for at studere den globale forretning for nogen, der allerede har en grad. Det vil øge deres karrieremuligheder og beskæftigelsesmuligheder. Ved at vælge Master of Global Business du vil udvikle den viden, forståelse og færdigheder til at forberede dig til professionelle roller i erhvervslivet. Fagfolk i international business spiller en vigtig rolle i forvaltningen af ​​internationale operationer for virksomheder, der gør forretninger med andre lande.... [-]


Føreren af ​​anvendt finansiering (MAF)

AUT Business School
på universitet Deltid 1 - 2 år March 2019 New Zealand Auckland

The Master of Applied Finance (MAF) er designet til dem, der har afsluttet en bachelorgrad i ethvert fagområde og ønsker at få en ph.d.-niveau inden for finansiering.Programmet [+]

Master of Applied Finance (MAF)

The Master of Applied Finance (MAF) er designet til dem, der har afsluttet en bachelorgrad i ethvert fagområde og ønsker at få en ph.d.-niveau inden for finansiering. Programmet forbereder dig til en professionel rolle i den finansielle sektor. Du vil få den avancerede viden, færdigheder og kompetencer til at danne et godt grundlag for økonomisk beslutningstagning. Du vil anvende indlærte teorier og finansiel modellering færdigheder til at foretage finansielle analyser i professionel praksis.

Det tilbyder en spændende og givende mulighed for at studere finansiering til nogen, der allerede har en grad. Det vil øge deres karrieremuligheder og beskæftigelsesmuligheder.... [-]