Filter
Kandidatgrader
New Zealand Studietype: Fjernundervisning Hastighed: alle

Top Fjernundervisning Master programmer i New Zealand

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Optjening en Master kræver to års uddannelse efter at tjene en bachelor. Denne avancerede grad kan hjælpe eleverne til at nå deres uddannelsesmæssige og faglige mål, som rigor af en kandidatuddannelse hjælpe med at uddanne studerende i de færdigheder og viden, de har brug for at lande den karriere af deres drømme.

 

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

New Zealand er en ø land i det sydvestlige Stillehav. Landet geografisk omfatter to vigtigste landmasser - at i nord og syd øerne - og mange mindre øer. Oversøiske studerende har brug for at have en studerende visum og et rimeligt niveau for kontanter til at bruge for at kunne foretage et studium ved en New Zealand baseret uddannelsesinstitution. New Zealand uddannelsesinstitutioner vil informere de relevante udlændingemyndigheder hvis en studerende ophører med at deltage i deres indskrevne kurser, som derefter kan suspendere eller annullere denne elev 's visum. Uddannelsesinstitutioner ofte også udveksle denne tilmelding og fremmøde data elektronisk med andre offentlige instanser med ansvar for at yde studentermedhjælp.

Fjernundervisning Masterprogrammerne, Fjernundervisning Masters fra top business schools og universiteter i New Zealand. Find din Fjernundervisning mester i New Zealand her!

Læs mere Minimer

5 Resultater i Kandidat, New Zealand, Fjernundervisning

The University of Waikato

Master of Health, Sport og Human Performance vil sætte dig i gang med en forskningsbaseret kvalifikation, der vil lære dig at kritisk undersøge, hvordan politiske, kultur ... [+]

Master of Health, Sport og Human Performance vil sætte dig i gang med en forskningsbaseret kvalifikation, der vil lære dig at kritisk undersøge, hvordan politiske, kulturelle, sociale og økonomiske faktorer påvirker sportens, motionens og fritidets betydning og karakter.

Studerende Master of Health, Sport

The University of Waikato Health, Sports and Human Performance Department har verdensberømte aktive forskere og foredragsholdere, der har international ekspertise og omdømme. Også vores forskningsgruppe om de kritiske studier af sport og fysisk kultur er en af ​​de højest ansete i verden, især i studiet af action- og eventyrsporter.

Du vil arbejde i vores højteknologiske laboratorier ved Cambridge Avantidrome eller The University of Waikato Adams Center for Høj Ydeevne i Tauranga og vil drage fordel af vores samarbejdsrelationer etableret med lokale organisationer. Disse partnerskaber skaber muligheder for dig at forbinde med elite atleter og hold til forskning, herunder; Waikato Chiefs, BoP Magic, Cykling NZ og samfundsorganisationer som Parafed, Handicap Waikato og Sports Waikato.... [-]

New Zealand Hamilton Tauranga
Marts 2020
Fuldtid
12 - 18 år
Online
Læs mere på dansk
Massey University

Med Massey's Master of Applied Lingvistik hjælper du med at gøre andetsprogede undervisningsarbejde i en flersproget verden. ... [+]

Hvad er der?

Master of Applied Linguistics giver fagfolk inden for alle områder af anden sprogundervisning, herunder undervisning engelsk til talere for andre sprog (TESOL), med en kvalifikation, der opfylder deres specifikke kombination af faglige og forskningsmæssige behov. Denne kombination er stadig vigtigere i både indenlandske og internationale indstillinger.

Få real-world færdigheder

Du bruger teorier, metoder og problembaserede tilgange, der adresserer sprogproblemer i virkeligheden. Master of Applied Linguistics fokuserer på andet sprog erhvervelse og sprogbrug i en stadig mere globaliseret og digitalt medieret verden.

Udforsk områder som kontekstrelevant sprogundervisning, reflekterende praksis for at forbedre undervisning og læring og de sociokulturelle krav til sprogindlæring og undervisning.... [-]

New Zealand Palmerston North
Marts 2020
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
Massey University

Udviklingsstudier på Massey er placeret i top 100 i verden i QS World University Rankings. ... [+]

Hvad er der?

Udviklingsstudier på Massey er placeret i top 100 i verden i QS World University Rankings.

Advance lige fra din bachelorgrad

Master of International Development er et 180-kredit kursus, som kan følge med straks fra din bachelorgrad.

Uddyb din forståelse for at påvirke forandringen

Du vil få en avanceret forståelse for, hvordan de globale økonomiske, sociale, politiske og miljømæssige kræfter påvirker mennesker og former forskellige dele af verden. Disse indsigter vil give dig mulighed for at genkende, hvor uligheder ligger og identificere strategier til at hjælpe med at overvinde fattigdom og forbedre menneskers velbefindende.

Lær af eksperter på området... [-]
New Zealand Palmerston North
Marts 2020
Online
Læs mere på dansk
Massey Business School

Deltag i det eneste masters program i New Zealand, godkendt af Chartered Financial Analysts (CFA). Master of Professional Accounting og Finance er den eneste kandidatgrad ... [+]

En af en slags

Deltag i det eneste masters program i New Zealand, godkendt af Chartered Financial Analysts (CFA). Master of Professional Accounting og Finance er den eneste kandidatgrad i New Zealand, der kombinerer de vitale forretningsdiscipliner for regnskab og finansiering.

Master of Professional Accounting og Finance (MPAF) er den eneste kandidat kvalifikation i New Zealand godkendt af CFA (Chartered Financial Analysts). Massey University er et af kun 130 partneruniversiteter rundt omkring i verden for at indgå en partnerskabsaftale med CFA.

Forhøj din karriere

Master of Professional Accounting og Finance viser en forpligtelse til at opnå de forretningsmæssige muligheder, der er eftertragtede af potentielle arbejdsgivere. Det vil bygge på din tidligere undersøgelse og / eller praktisk erhvervserfaring for at hjælpe dig med at udvikle en fremragende forståelse af regnskabs- og finansprincipper og praktiske anvendelser. Det er den eneste kandidatkvalifikation, hvor dit studie dækker begge disse discipliner.... [-]

New Zealand Palmerston North Auckland
August 2019
Fuldtid
Deltid
2 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Massey Business School

Master of Management er en professionel kvalifikation, der er designet til at øge din virksomheds viden til at hjælpe dig med at flytte op i dit karrierehierarki eller fo ... [+]

Tag det næste skridt

Master of Management er en professionel kvalifikation, der er designet til at øge din virksomheds viden til at hjælpe dig med at flytte op i dit karrierehierarki eller foretage karriereændringer.

Ledelsen involverer både at kunne arbejde selvstændigt og træffe ledelsesbeslutninger, men også at kunne arbejde med og direkte teams af mennesker. Disse mennesker kunne være inden for din organisation eller eksterne kunder og interessenter. Master of Management studieprogrammet arbejder sammen med dig for at hjælpe med at udvikle disse færdigheder samt specialiserede forretningsmuligheder i din godkendelse af valg.

Det er en relevant, moderne kvalifikation med en unik kerne af kurser, der fokuserer på de vigtigste forretningsmæssige kompetencer i kommunikation, forståelse af aktuelle emner i erhvervslivet og om de grundlæggende principper for den store, du har valgt. Dette giver dig en solid platform for viden at bygge videre på i dine særlige områder.... [-]

New Zealand Palmerston North Auckland Wellington
Juli 2019
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk