MASTERSTUDIES.DK

Find din Deltid mastergrad i Non-profit organisation - NPO her!

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Mange former for almennyttige organisationer, eller non-profit organisationer, der findes rundt omkring i verden. Studerende ofte lære at tjene lande og samfund, som mangler grundlæggende sundhedspleje muligheder og behandlinger, mens andre studerende lærer at sørge for mad og husly til flygtninge flygter krig og ødelæggelse.

Deltid kandidatgrad i Non-profit organisation - NPO. Få alle information om Deltid mester i Non-profit organisation - NPO og kontakte skolen direkte her!

5 Resultater i Non-profit organisation - NPO Filter

Master of Nonprofit Administration

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
Online og campus kombineret Deltid 14 - 48 måneder September 2019 USA Notre Dame

Master i International Samarbejde og NGO management 's

Campus Stellae Instituto Europeo
Online Fuldtid Deltid 6 - 12 måneder September 2019 Spanien Santiago de Compostela + 1 mere

Master har en varighed på mindst 6 måneder og højst 1 år. Mulighed for at forlænge med yderligere et år, mod merpris ...

Master of Public Administration: non-profit ledelse

Kean University
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA New York Union + 1 mere

Master i Public Administration: Non-Profit Management-program forbereder kandidater til administrative lederstillinger i nonprofit-organisationer og andre organisationer, der regulerer eller finansiere almennyttige organisationer.

Master programmer i CSR og ledelse, bæredygtighed i Tyskland fuld tid og afstand

Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management
Online og campus kombineret Deltid 15 måneder Oktober 2019 Tyskland Berlin

Studerende får adgang til tværfaglige uddannelse klasser både online og offline. Studerende gennemgår forskellige seminarer. Vi anvender online undersøgelser via e-learning, webinars og MOOCs. Målet er, at studerende til at udvikle deres viden og færdigheder i Corporate Social Responsibility, Business Ethics, Bæredygtighed, Social Entrepreneurship og Social Innovation. Undersøgelser i de ovennævnte områder vil give studerende bredar deres viden på forskellige forskningsområder, hvor de kan udtrække begreber og værktøjer til en praktisk anvendelse af Sustainability og CSR-projekter. Derudover studerende internationale erfaringer og bedre karrieremuligheder i hele Europa.

Master of Nonprofit Administration

University of San Francisco - School of Management
på universitet Fuldtid Deltid 12 - 21 måneder Kontakt skolen Taiwan Taipei + 1 mere

Fortsæt USFs tradition for etisk lederskab og iværksætterkreativitet. Lær de teoretiske og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at blive en nonprofit leder i landets ældste kandidatuddannelse i Nonprofit Administrative. Tjen en 12-måneders, specialiseret Master of Nonprofit Administration grad i den dynamiske omgivelser i downtown San Francisco.