MASTERSTUDIES.DK

Deltid Kandidat Non-profit organisation - NPO Europa

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

NPO står for non-profit organisation, som er en gruppe, der er dannet for at give offentlig hjælp og fordele på lokalt, nationalt eller globalt plan. NPO studerende lærer at give katastrofehjælp til områder hærget af storme, og husly og uddannelse for personer, fordrevet af krig og sygdom.

I alt er der over 4000 højere læreanstalter i Europa, der tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, master-og ph.d.-niveau. Med flere og flere af disse organisationer, der tilbyder engelsk som uddannelse for i det mindste nogle af deres uddannelser, er universiteterne i Europa nu er af højere kvalitet end nogensinde før. Universiteterne i Europa tilbyder en venlig velkomst til udenlandske studerende og give et kursus af viden, der opfylder deres erhverv behov i dagens globale efterspørgsel.

Deltid Master grad programmer i Non-profit organisation - NPO Europa. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Non-profit organisation - NPO, Europa Filter

Master i International Samarbejde og NGO management 's

Campus Stellae Instituto Europeo
Online Fuldtid Deltid 6 - 12 måneder September 2019 Spanien Santiago de Compostela + 1 mere

Master har en varighed på mindst 6 måneder og højst 1 år. Mulighed for at forlænge med yderligere et år, mod merpris ...

Master programmer i CSR og ledelse, bæredygtighed i Tyskland fuld tid og afstand

Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management
Online og campus kombineret Deltid 15 måneder Oktober 2019 Tyskland Berlin

Studerende får adgang til tværfaglige uddannelse klasser både online og offline. Studerende gennemgår forskellige seminarer. Vi anvender online undersøgelser via e-learning, webinars og MOOCs. Målet er, at studerende til at udvikle deres viden og færdigheder i Corporate Social Responsibility, Business Ethics, Bæredygtighed, Social Entrepreneurship og Social Innovation. Undersøgelser i de ovennævnte områder vil give studerende bredar deres viden på forskellige forskningsområder, hvor de kan udtrække begreber og værktøjer til en praktisk anvendelse af Sustainability og CSR-projekter. Derudover studerende internationale erfaringer og bedre karrieremuligheder i hele Europa.