MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Non-profit organisation - NPO i USA

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

En Master 's grad i non-for-profit giver adgang til forskellige karrierer inden for en nonprofit organisation, eller arbejde i den offentlige eller private sektor. Kandidater vil engagere sig med nonprofit-organisationer og bistå med udvikling af kritiske færdigheder, herunder problemløsning og kreativ tænkning.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Deltid Master grad programmer i Non-profit organisation - NPO i USA. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Non-profit organisation - NPO, USA Filter

Master of Nonprofit Administration

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
Online og campus kombineret Deltid 14 - 48 måneder September 2019 USA Notre Dame

Master of Public Administration: non-profit ledelse

Kean University
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA New York Union + 1 mere

Master i Public Administration: Non-Profit Management-program forbereder kandidater til administrative lederstillinger i nonprofit-organisationer og andre organisationer, der regulerer eller finansiere almennyttige organisationer.

Master of Nonprofit Administration

University of San Francisco - School of Management
på universitet Fuldtid Deltid 12 - 21 måneder Kontakt skolen Taiwan Taipei + 1 mere

Fortsæt USFs tradition for etisk lederskab og iværksætterkreativitet. Lær de teoretiske og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at blive en nonprofit leder i landets ældste kandidatuddannelse i Nonprofit Administrative. Tjen en 12-måneders, specialiseret Master of Nonprofit Administration grad i den dynamiske omgivelser i downtown San Francisco.