Filter
Kandidatgrader
USA Indiana Notre Dame Studietype: alle Hastighed: Deltid

Deltid Master - Non-profit organisation - NPO i Notre Dame

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

En NPO arbejder typisk for at hjælpe lande og samfund, der kæmper for at overleve på grund af oversvømmelser, hungersnød, sygdom eller krig, eller på grund af manglende faciliteter såsom uddannelse og sundhedspleje. NPO studerende lærer at arbejde med forskellige kulturer til at yde passende og nødvendige nødhjælp.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Notre Dame ligger i Indiana, USA. Notre Dame er hjemsted for højt rangeret universiteter, der betragtes som den førende forskningsinstitutter i USA. Sammen med akademisk ekspertise videregående uddannelsesinstitutioner i byen har opnået mange sejre i sport som godt.

Deltid Master grad programmer i Non-profit organisation - NPO i USA, Notre Dame. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Non-profit organisation - NPO, Notre Dame

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business

... [+]

. [-]
USA Notre Dame
September 2019
Deltid
14 - 48 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk