MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Non-profit organisation - NPO i Union

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

En Master 's grad i non-for-profit giver adgang til forskellige karrierer inden for en nonprofit organisation, eller arbejde i den offentlige eller private sektor. Kandidater vil engagere sig med nonprofit-organisationer og bistå med udvikling af kritiske færdigheder, herunder problemløsning og kreativ tænkning.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Union Missouri er en af ​​de hurtigst voksende byer i staten. Med den øgede økonomi vækstrate give gymnasier og universiteter glimrende forretning og udvikling uddannelser.

Deltid Master grad programmer i Non-profit organisation - NPO i USA, Union. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Non-profit organisation - NPO, Union Filter

Master of Public Administration: non-profit ledelse

Kean University
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA New York Union + 1 mere

Master i Public Administration: Non-Profit Management-program forbereder kandidater til administrative lederstillinger i nonprofit-organisationer og andre organisationer, der regulerer eller finansiere almennyttige organisationer.