MASTERSTUDIES.DK

Kig efter Master i Oceanien - mastergrad Oceanien

Oceanien består af øerne i den tropiske del af Stillehavet, herunder Australien og New Zealand. Oceanien har mange fremragende akademiske institutioner og uddannelsesmuligheder, hvilket gør det til et attraktivt sted for undersøgelse. Studerende fra hele verden rejser til denne del af verden for en Master i Oceanien, ikke kun for den fremragende kvalitet af uddannelse, men også at opleve den naturlige vidundere i Oceanien, som den surrealistiske strande, spændende havet aktiviteter, og de mange forskellige eventyr skal opleves.

Der er en række af Master i Oceanien programmer for studerende at vælge imellem. Nogle af de mere populære områder af undersøgelsen for en Master i Oceanien er i disciplinerne teknik, gæstfrihed, business, kommunikation, informationsteknologi, uddannelse, datalogi, statskundskab, og energi. Der er Master i Oceanien programmer, så de passer til behovene hos alle studerende, herunder fuld tid, deltid, og online undersøgelser.

Tag et kig nedenfor på Master i Oceanien programmer og finde en, der venter på dig!

resultater fundet Filter

Master of Music (Performance)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
på universitet Fuldtid Deltid 2 år September 2019 Australien Surry Hills + 1 mere

Master of Music at AMPA er designet til at give graduate students mulighed for at komme ind i musikindustrien på et mere elite niveau ved at videreudvikle og specialisere deres præstationer og komposition færdigheder.

Master i katastrofevidenskab

Syiah Kuala University
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Indonesien Banda Aceh

For at imødekomme kravene og mangfoldigheden af katastrofernes potentiale og trussel i Indonesien har Syiah Kuala University fået et mandat fra regeringen til at organisere et program for katastrofevidenskabsuddannelse (minister for Syiah Kuala University nr. 219 / E / O / 2011).

Master i regnskab

UNIVERSITAS GADJAH MADA
på universitet Fuldtid 3 semestre August 2019 Indonesien Yogyakarta

Master i regnskabsprogram (M.Acc.) Er designet til at foregribe og reagere på de faglige behov hos enkeltpersoner såvel som embedsmænd i dagens dynamiske erhvervsklima. Programmet tilbyder koncentration på Public Accounting, Financial Accounting, Ledelsesregnskab, Information System Management og Audit.

Handelsmester i turisme og gæstfrihed ledelse

University of the South Pacific USP
på universitet Fuldtid September 2019 Fiji Suva

Også akkrediteret af THE-ICE, Australien, giver Master of Commerce (Turisme og Hospitality Management) studerende, der har komplet bachelor og kandidat niveau for at fremme deres viden og udvikle avancerede forskningsfærdigheder i forvaltningen af ​​turisme og gæstfrihed industrien.

Master of Management (mmgt)

University of Auckland Business School
på universitet Fuldtid 15 måneder Kontakt skolen New Zealand Auckland

Master of Management er en 15-måneders kursusaktiviteter kandidatgrad program, der sigter på at give dig med de praktiske færdigheder og netværk til at understøtte din vellykket indtræden i en business management

Master of Applied Finance

University of Western Australia Business School
på universitet Fuldtid Deltid 2 år Åben tilmelding Australien Perth + 1 mere

UWA Business School's Master of Applied Finance er din vej til en global finans karriere.

Master of Analytics

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år Juli 2019 Australien Melbourne + 1 mere

Med data-drevne beslutninger, der nu er en grundlæggende del af forretningsaktiviteterne, giver dette program dig platformen til at være en forretningsklar problemløsning.

Master of Engineering (Engineering Management) LMEB

University of South Australia
på universitet Fuldtid 2 år Juli 2019 Australien Adelaide

I Engineering Management vil du lære de nyeste ingeniørteorier og anvende dem på områder som drift, kvalitet, forsyningskæde og projektledelse, ressourceplanlægning og automatisering.

Master of Management

Massey Business School
på universitet Online Fuldtid Deltid 18 - 60 måneder Juli 2019 New Zealand Palmerston North Auckland Wellington + 4 mere

Master of Management er en professionel kvalifikation, der er designet til at øge din virksomheds viden til at hjælpe dig med at flytte op i dit karrierehierarki eller foretage karriereændringer.

Master of Financial Analysis

La Trobe University
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Australien Melbourne

Vores toårige Master of Financial Analysis er bygget på viden og færdigheder vist sig at være relevant i den finansielle branche. Den udforsker både teori og praksis til at forberede dig til en karriere i den finansielle sektor.

Master of Education

Queensland University of Technology
på universitet Fuldtid 1.5 år Juli 2019 Australien Kelvin Grove

Et master-ideel til undervisere, der ønsker at specialisere sig, søge en karriereændring eller fremme deres karriere.

Mester af miljø og samfund

The University of Waikato
på universitet Fuldtid 12 - 18 måneder Kontakt skolen New Zealand Hamilton

Master of Miljø og Samfund er en kandidatgrad velegnet til kandidater af forskellige discipliner - miljøvidenskab, samfundsvidenskab, ledelse, jura eller økonomi. Det er et program, der giver dig mulighed for at drage fordel af fakultetets voksende forbindelser med både lokalsamfundet og uddannelsesmæssige grupper og lokale myndigheder.

Master of International Development

Massey University
på universitet Online Marts 2020 New Zealand Palmerston North

Udviklingsstudier på Massey er placeret i top 100 i verden i QS World University Rankings.

Master of Computer Science

Victoria University of Wellington
på universitet Fuldtid Deltid 12 - 24 måneder Juli 2019 New Zealand Wellington + 1 mere

Forbedre din karriere med en Master of Computer Science (MCompSc). Dette fleksible kursusarbejde og projektbaserede program vil sætte dig i spidsen for innovation i en hurtigt voksende industri

Master of Professional Accounting

University of Wollongong Faculty of Business
på universitet Fuldtid Deltid 18 måneder Kontakt skolen Australien North Wollongong + 1 mere

Master of Professional Accounting (MPA) er designet til studerende, der ønsker en karriere i regnskabsprofessionen, og derfor er læringserfaring og videnområder fokuseret på regnskabsøvelse.