MASTERSTUDIES.DK

Kig efter Master i Oceanien - mastergrad Oceanien

Oceanien består af øerne i den tropiske del af Stillehavet, herunder Australien og New Zealand. Oceanien har mange fremragende akademiske institutioner og uddannelsesmuligheder, hvilket gør det til et attraktivt sted for undersøgelse. Studerende fra hele verden rejser til denne del af verden for en Master i Oceanien, ikke kun for den fremragende kvalitet af uddannelse, men også at opleve den naturlige vidundere i Oceanien, som den surrealistiske strande, spændende havet aktiviteter, og de mange forskellige eventyr skal opleves.

Der er en række af Master i Oceanien programmer for studerende at vælge imellem. Nogle af de mere populære områder af undersøgelsen for en Master i Oceanien er i disciplinerne teknik, gæstfrihed, business, kommunikation, informationsteknologi, uddannelse, datalogi, statskundskab, og energi. Der er Master i Oceanien programmer, så de passer til behovene hos alle studerende, herunder fuld tid, deltid, og online undersøgelser.

Tag et kig nedenfor på Master i Oceanien programmer og finde en, der venter på dig!

resultater fundet Filter

Master i katastrofevidenskab

Syiah Kuala University
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Indonesien Banda Aceh

For at imødekomme kravene og mangfoldigheden af katastrofernes potentiale og trussel i Indonesien har Syiah Kuala University fået et mandat fra regeringen til at organisere et program for katastrofevidenskabsuddannelse (minister for Syiah Kuala University nr. 219 / E / O / 2011).

Handelsmester i turisme og gæstfrihed ledelse

University of the South Pacific USP
på universitet Fuldtid September 2019 Fiji Suva

Også akkrediteret af THE-ICE, Australien, giver Master of Commerce (Turisme og Hospitality Management) studerende, der har komplet bachelor og kandidat niveau for at fremme deres viden og udvikle avancerede forskningsfærdigheder i forvaltningen af ​​turisme og gæstfrihed industrien.

Master i regnskab

Universitas Gadjah Mada
på universitet Fuldtid 3 semestre Kontakt skolen Indonesien Yogyakarta

Master i regnskabsprogram (M.Acc.) Er designet til at foregribe og reagere på de faglige behov hos enkeltpersoner såvel som embedsmænd i dagens dynamiske erhvervsklima. Programmet tilbyder koncentration på Public Accounting, Financial Accounting, Ledelsesregnskab, Information System Management og Audit.

Master of Music (Performance)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
på universitet Fuldtid Deltid 2 år Januar 2020 Australien Surry Hills + 1 mere

Master of Music at AMPA er designet til at give graduate students mulighed for at komme ind i musikindustrien på et mere elite niveau ved at videreudvikle og specialisere deres præstationer og komposition færdigheder.

Master of Commerce (MCOM)

University of Auckland Business School
på universitet Fuldtid Deltid 12 - 15 måneder Kontakt skolen New Zealand Auckland + 1 mere

The Master of Commerce grad gør det muligt for de bedste studerende til at forfølge specialiseret viden gennem uafhængig forskning, og er designet til at forberede dem

Master of Engineering Management

La Trobe University
på universitet Fuldtid Deltid 18 - 24 måneder

Udstyre dig selv med de værktøjer, du bliver nødt til at blive førende inden for ingeniørbranchen, styre projekter på tværs af virksomheder, regeringer og ikke-erhvervsmæssige sektorer.

Master of Work Health and Safety Advanced

University of Wollongong
Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 2 år Marts 2020 Australien Wollongong + 1 mere

Master of Work Health and Safety Advanced giver et intensivt specialiseret fagligt studieprogram samt mulighed for at specialisere sig i enten Ergonomi, Erhvervs Hygiejne eller Risikostyring. UOWs arbejdshygiejneprogrammer er udviklet i forbindelse med en bred vifte af industrisektorer for at løse den komplekse karakter af arbejdsmiljø og sundhed på arbejdspladsen. Programmet har en fleksibel leveringsform, med onlineindhold leveret foran og blokering af undervisningsforløb på 3-5 dage til udforskning og anvendelse af fagmateriale. På universitetsområdet bruger undervisningsmaterialer en række ressourcer, herunder det veludstyrede OHS Laboratory.

Master of Data Analytics

Queensland University of Technology
på universitet Fuldtid 2 år Februar 2020 Australien Brisbane

Udvikle dataanalysevner, der fremover fokuserer din karriere i en grad, der gør data til indsigt og intelligens.

Master of International Development

Massey University
på universitet Online Marts 2020 New Zealand Auckland Palmerston North Wellington + 1 mere

Udviklingsstudier på Massey er placeret i top 100 i verden i QS World University Rankings.

Master of Management

Massey Business School
på universitet Online Fuldtid Deltid 18 - 60 måneder Kontakt skolen New Zealand Palmerston North Auckland Wellington + 4 mere

Master of Management er en professionel kvalifikation, der er designet til at øge din virksomheds viden til at hjælpe dig med at flytte op i dit karrierehierarki eller foretage karriereændringer.

Master of Marketing

University of Wollongong Faculty of Business
på universitet Fuldtid Deltid 1.5 år Åben tilmelding Australien North Wollongong Sydney + 2 mere

Master of Marketing involverer en udforskning af forbrugernes motiver under køb af produkter og tjenester. Du lærer, hvordan du bruger denne markedsundersøgelse til at træffe mere effektive markedsføringsbeslutninger.

Master of Analytics

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år Kontakt skolen Australien Melbourne + 1 mere

Med data-drevne beslutninger, der nu er en grundlæggende del af forretningsaktiviteterne, giver dette program dig platformen til at være en forretningsklar problemløsning.

Master i datalogi

The University of Western Australia
på universitet Fuldtid Deltid 18 - 24 måneder Januar 2020 Australien Crawley + 1 mere

Få færdigheder til at tackle store dataudfordringer og konkurrere i det digitale rige.

Master of Business frankrig-australien dobbelt grad

IPAG Business School
på universitet Kontakt skolen Frankrig Paris Nice

Hver af Newcastle kandidatuddannelserne indeholder et særligt fokus på markederne Asien-Stillehavsområdet og deres betydning i det globale erhvervsklima.

Master of Professional Accounting

Victoria University of Wellington
på universitet Fuldtid Deltid 16 - 32 måneder Kontakt skolen New Zealand Wellington + 1 mere

Gør overgangen til regnskab eller få den certificering, du har brug for til at tage det næste skridt i din regnskabskarriere.