MASTERSTUDIES.DK

Deltid Kandidat Offentlig forvaltning Afrika

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Offentlig ledelse er et område af virksomhedsdrift, der kombinerer generel ledelse markedet, den offentlige orden, filantropi, forhandling og økonomi, blandt beslægtede områder. Offentlige ledere holder typisk akademiske grader og arbejde i enten almennyttige eller statslige organisationer.

Mange programmer i Afrika finder sted i en meget usædvanlig kulturelle og fysiske miljø, end de fleste studerende er bekendt med i de gode gamle dage. Komme til at kende til at tilpasse sig denne levevilkår er en del af sjov og udfordringen bor der. Udfordringen er intellektuelle, følelsesmæssige og fysiske.

Deltid Master grad programmer i Offentlig forvaltning Afrika. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Offentlig forvaltning, Afrika Filter

Føreren af ​​offentligheden og udvikling forvaltning (mm)

University of the Witwatersrand
på universitet Fuldtid Deltid 1800 timer Februar 2020 Sydafrika Johannesburg + 1 mere

Master of Management inden for Offentlig Development Management er en streng akademisk program, der sigter på at give de studerende med de avancerede konceptuelle og analytiske evner, de har brug for at blive en effektiv offentlig politikere og højtstående offentlige administratorer og udviklingsaktører.

Master of Public Management og Governance

University of Johannesburg
Online Fuldtid Deltid 2 år Januar 2020 Sydafrika Johannesburg + 1 mere

Den førsteklasses, helt online Master of Public Management og Governance program fra University of Johannesburg tilbyder en enestående mulighed for at fremme i lederskab i dit samfund og på arbejdspladsen.

MPhil i industripolitik

University of Johannesburg
på universitet Fuldtid Deltid 2 år Januar 2020 Sydafrika Johannesburg + 1 mere

Formålet med Master of Philosophy in Industrial Policy er at udvikle de studerendes intellektuelle kompetencer, intellektuel uafhængighed og praktiske færdigheder i erhvervelse, analyse, fortolkning og anvendelse af passende industripolitikker til støtte for den strukturelle transformation af økonomierne på kontinentet.