MASTERSTUDIES.DK

Find din Deltid mastergrad i Offentlig forvaltning her!

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Lærde, der studerer offentlig ledelse lærer om et vilkårligt antal administrative eller ledelsesmæssige opgaver fælles for nonprofit agenturer samt statslige organisationer. Sådanne studier hjælpe dem med at forbedre effektiviteten, strømline den daglige drift og øge den samlede succes. 

Deltid kandidatgrad i Offentlig forvaltning. Få alle information om Deltid mester i Offentlig forvaltning og kontakte skolen direkte her!

9 Resultater i Offentlig forvaltning Filter

Føreren af ​​offentligheden og udvikling forvaltning (mm)

University of the Witwatersrand
på universitet Fuldtid Deltid 1800 timer Februar 2020 Sydafrika Johannesburg + 1 mere

Master of Management inden for Offentlig Development Management er en streng akademisk program, der sigter på at give de studerende med de avancerede konceptuelle og analytiske evner, de har brug for at blive en effektiv offentlig politikere og højtstående offentlige administratorer og udviklingsaktører.

master i offentlig ledelse

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
på universitet Deltid 18 måneder Oktober 2019 Venezuela Caracas Panama Panama City Kina Shanghai Colombia Bogotá Frankrig Paris Mexico Buenavista USA New Orleans + 12 mere

Master i Public Management (MGP) er at bidrage til en forbedring af den offentlige sektor, ngo'er og public relations ...

Master of Management / Public Administration

University of Phoenix Online
Online Deltid 2 år September 2019 USA Phoenix

Master of Management programmet på University of Phoenix bruger problembaseret læring, hvor eleverne finpudse deres færdigheder i problemløsning sammen med deres kommunikation, kreativitet, informations-udnyttelse, og kritisk tænkning færdigheder.

Kandidatuddannelsen i offentlig forvaltning

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Online Fuldtid Deltid 1 år Oktober 2019 Spanien Madrid + 1 mere

Målet med kandidatuddannelsen i offentlig ledelse er at yde en uddannelse til handling (politik anvendt) til offentlige ledere. Det akademiske indhold fremmer værdier, viden og færdigheder, der tillader det.

Master of Public Management og Governance

University of Johannesburg
Online Fuldtid Deltid 2 år Januar 2020 Sydafrika Johannesburg + 1 mere

Den førsteklasses, helt online Master of Public Management og Governance program fra University of Johannesburg tilbyder en enestående mulighed for at fremme i lederskab i dit samfund og på arbejdspladsen.

MPhil i industripolitik

University of Johannesburg
på universitet Fuldtid Deltid 2 år Januar 2020 Sydafrika Johannesburg + 1 mere

Formålet med Master of Philosophy in Industrial Policy er at udvikle de studerendes intellektuelle kompetencer, intellektuel uafhængighed og praktiske færdigheder i erhvervelse, analyse, fortolkning og anvendelse af passende industripolitikker til støtte for den strukturelle transformation af økonomierne på kontinentet.

MPP i offentlig politik

University of Stirling
på universitet Fuldtid Deltid 12 - 27 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Stirling + 1 mere

Vores Masters i Public Policy giver dig mulighed for at udvikle de konceptuelle, analytiske og praktiske færdigheder, du skal omdefinere verden af ​​politikker. Vi forbereder dig til en karriere i den offentlige sektor og kald, der bidrager til udvikling eller levering af offentlig orden.

Executive Master i Offentlig ledelse

Antwerp Management School
på universitet Deltid 2 år September 2019 Belgien Antwerp

Interessen for ledelse i den offentlige sektor er enormt steget. De hurtige og stadig mere komplekse sociale ændringer har ændret regeringens rolle væsentligt. Politik, politik og regeringsførelse kan ikke længere fungere godt uden forvaltning. En stærk service kræver viden, indsigt og kreativitet hos den moderne regeringsfunktion. Master i offentlig ledelse undersøger en mangfoldig række af aktuelle tendenser inden for statsledelse.

Mester i politisk analyse og den offentlige orden

Higher School of Economics
på universitet Deltid 2 år Kontakt skolen Rusland Moscow Det Forenede Kongerige London Canterbury Nizhny Novgorod Saint Petersburg Sydkorea Seoul + 7 mere

Kandidatuddannelsen i Public Policy er en to-årig innovativ praksis-orienteret program udvikle de færdigheder, der kræves til at formulere emner af almen interesse, analysere alternative politikker, lette vedtagelsen og gennemførelsen af ​​bestemte offentlige valg, og evaluere deres virkninger. Målet er at uddanne professionelle analytikere og ledere i stand til at håndtere komplekse politiske spørgsmål i den moderne verden.