MASTERSTUDIES.DK

Deltid Kandidat Offentlig forvaltning Nordamerika

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Offentlig ledelse er et fagområde og et areal på praksis, hvor lederne af nonprofit agenturer eller statslige enheder tilsyn, direkte eller på anden måde overvåge dag-til-dag opgaver eller operationer. Pligter den offentlige leder omfatter ofte øge effektiviteten og bestemme, hvordan man bedst at bruge begrænsede ressourcer.

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Deltid Master grad programmer i Offentlig forvaltning Nordamerika. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Offentlig forvaltning, Nordamerika Filter

master i offentlig ledelse

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
på universitet Deltid 18 måneder Oktober 2019 Venezuela Caracas Panama Panama City Kina Shanghai Colombia Bogotá Frankrig Paris Mexico Buenavista USA New Orleans + 12 mere

Master i Public Management (MGP) er at bidrage til en forbedring af den offentlige sektor, ngo'er og public relations ...

Master of Management / Public Administration

University of Phoenix Online
Online Deltid 2 år September 2019 USA Phoenix

Master of Management programmet på University of Phoenix bruger problembaseret læring, hvor eleverne finpudse deres færdigheder i problemløsning sammen med deres kommunikation, kreativitet, informations-udnyttelse, og kritisk tænkning færdigheder.