MASTERSTUDIES

Deltid Master - Offentlig forvaltning i Madrid

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Udtrykket "offentlig forvaltning" refererer til det akademiske studie af strømline dag-til-dag drift og administrative opgaver for statslige virksomheder og dem, der falder inden for nonprofit sektor med det ultimative mål om at gøre de enheder mere vellykket og effektiv.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Madrid by er hovedstaden i Spanien. Det er et storbyområde med over 3 millioner indbyggere. Det har en arena kaldet Las Ventas, der vært for den årlige tyrefægtning begivenhed. Byen har mange offentlige og private universiteter.

Deltid Master grad programmer i Offentlig forvaltning i Spanien, Madrid. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Offentlig forvaltning, Madrid Filter

Officiel kandidatuddannelse i økonomisk analyse af lov og offentlig forvaltning

EAE Business School
Ledelseskurser
<
Fuldtid
<
12 måneder
Spansk
på universitet

Master i økonomisk analyse af lov og offentlig forvaltning bringer dig tættere på den juridiske verden med en anden metode fra den traditionelle analyse anvendt af advokater. ...

Læs mere

Kandidatuddannelsen i offentlig forvaltning

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Masters
<
Fuldtid
<
Deltid
Spansk
Online

Målet med kandidatuddannelsen i offentlig ledelse er at yde en uddannelse til handling (politik anvendt) til offentlige ledere. Det akademiske indhold fremmer værdier, viden o ...

Læs mere