MASTERSTUDIES

Find de bedste Deltid Driftsledelse i Sydafrika her

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Operations management kombinerer et vilkårligt antal forretningspraksis, der indebærer planlægning, der fører tilsyn med eller organisering af produktion eller levering af varer og tjenesteydelser. Disse studerer operationer management dækker emner som produktion, produktivitet kontrol og andre områder har til formål at strømline forretningspraksis samtidig bevare ressourcerne.

Et land, der ligger til den sydlige spids af Afrika, Sydafrika, har en rig kultur, som du aldrig vil få nok af, mens touring eller studerer her. De sprog her omfatter Afrikaner og engelsk samt hollandsk. Den campus liv af det enorme sydafrikanske Universitet, Johannesburg eller noget andet universitet vil blive sind blæser. Du vil elske at interagere med Bantuerne her og det tropiske klima i regionen.

Top Deltid Driftsledelse i Sydafrika. Få alt information om Deltid Driftsledelse og kontakte skolen i Sydafrika!

1 Resultater i Driftsledelse, Sydafrika Filter

MTech i driftsledelse (forskningsbaseret)

University of Johannesburg
Ledelseskurser
Jan 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Kvalifikationen sigter mod at udvikle intellektuelle og faglige færdigheder og giver den studerende mulighed for at vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbej ...

Læs mere