Filter
Kandidatgrader
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find de bedste Opvarmning og ventilation her!

En kandidatgrad er det første skridt efter grundskolen i at fremme dig selv og din uddannelse. Det kræver generelt en bachelorgrad at ansøge, og tager omkring to års fuldtidsstudium at fuldføre.

Hvad er en Master i Opvarmning og Ventilation? En Master i Opvarmning og Ventilation giver dig mulighed for at forfølge en karriere inden for teknik, design, installation og vedligeholdelse af varme- og klimaanlæg i nye og eksisterende strukturer. Du bør lære kompleksiteten af ​​luftstrøm og luftstrømstyring for at kunne betjene kunder, der har brug for nye og opdaterede varme- og ventilationssystemer. Programmet omfatter også fokus på analyse, forskning og udviklingsmetoder.

Fordelene ved at opnå en Master i Opvarmning og Ventilation omfatter ofte en ny og dybdegående forståelse af, hvordan den specifikke teknologi fungerer, hvilket giver dig mulighed for at servicere din egen enhed uden at ringe til et dyrt serviceteam. Du kan også få nye færdigheder inden for design og kritisk tænkning.

Udgifterne til en kandidatuddannelse er forskellige for hver skole i hver region. Nå ud til de skoler, du er interesseret i at bestemme en nøjagtig pris.

Karriere relateret til en Master i Opvarmning og Ventilation varierer meget. Du kan vælge at gå ind i design som ingeniør, etablere nye og spændende metoder til opvarmning og køling. Du kan vælge at starte dit eget varme- og ventilationsfirma og blive administrerende direktør for din egen virksomhed. Denne virksomhed kan fokusere på installation af nye systemer og opdatering af gamle, men du kan også vælge at blive forsker eller analytiker af eksisterende systemer til effektivitet. Forfatter eller redaktør for teknisk information om opvarmning og ventilation er en anden mulighed, der kan være åben for dig med en kandidatgrad.

Du bør opdage, at flere institutioner rundt om i verden tilbyder en Master i Varme og Ventilation. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Opvarmning og ventilation

South Ural State University

Formålene med faglig aktivitet: termiske og atomkraftværker, energiforsyningssystemer for virksomheder, genstande af mindre kraft, installationer, systemer og komplekser ... [+]

I løbet af programmet lægges der særlig vægt på teori og praktisk anvendelse af varme og masseoverførsel, rekuperatorer, regeneratorer, systemer og apparater til transport af væsker og gasser, opvarmning, køling, ventilation, klimaanlæg, udstyr til termiske kraftværker, kedel enheder, der opererer på alle typer organisk brændstof, damp- og gasturbiner, samt nogle af anvendelserne af disse systemer og deres egenskaber i forskellige industrivirksomheder. Disse systemer er i høj efterspørgsel i jernholdige og ikke-jernholdige metallurgi virksomheder, maskinteknik, kemiske, olie og gasindustrien.

[-]
Rusland Chelyabinsk
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk