Søg her for Deltid Master Grader i Pakistan

Top Deltid Master programmer i Pakistan

Kandidat

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Optjening en videregående uddannelse såsom en Master giver mulighed for at øge din færdighed sæt og muligvis forbedre dine chancer på arbejdsmarkedet på samme tid. Master programmer kan tilbydes online eller deltid, så de studerende kan forfølge deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

 

Pakistan er hjemsted for Indus-dalen civilisation, som er blandt de ældste i verden. Engelsk er det officielle sprog, der anvendes i alle statslige og de fleste uddannelses-og forretningsenheder, og er også forstået og talt på forskellige niveauer af kompetence ved mange mennesker omkring Pakistan, især de øverste klasser og folk, der har gået gennem højere uddannelsesniveauer, og de bosat i de større byer.

Deltid Masterprogrammerne, Deltid Masters fra top business schools og universiteter i Pakistan. Find din Deltid mester i Pakistan her!

Læs mere

Mester i teknisk ledelse

Institute Of Business Management
på universitet Deltid 2 år April 2019 Pakistan Karachi

MS i Engineering Management grad (MEM) kan enten være en akademisk eller professionel kandidatgrad, der bridges kløften mellem teknik, teknologi og erhvervslivet ved at udstyre studerende med den tekniske ekspertise og lederskab færdigheder, der kræves for at fremme deres karriere i Den hurtige verden af ​​teknologi. [+]

Den MS i Engineering Management grad (MEM) Kan enten være en akademisk eller professionel kandidatgrad, der bridges kløften mellem teknik, teknologi og erhvervsliv ved at udstyre de studerende med den tekniske ekspertise og ledelsesmæssige færdigheder, der kræves for at fremme deres karriere i den hurtige verden af ​​teknologi. God beslutningstagning, informationsstyring, projektledelse, kvalitetsteknik, designteknik, simulering, facilitetslayout, produktionssystem og industriel omkostningsstyring er nogle af de centrale spørgsmål, der behandles som led i deres karriere. MEM-kandidater kan fylde dette hul.

Behovet for ingeniørledelse har været følt på alle niveauer af ledere, især i det faglige ledelses arbejdsmiljø. Ledelsen gælder også for alle aspekter af en organisationsfunktion og på alle niveauer af øverste ledelse, mellemledelse og lavere ledelse. Grundlæggende og specialiseret viden inden for ingeniørledelse er et stort behov for enhver ingeniør og rentabel forretning.... [-]