Søg her for Deltid Master Grader i Pakistan

Top Deltid Master programmer i Pakistan

Kandidat

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Optjening en Master kræver to års uddannelse efter at tjene en bachelor. Denne avancerede grad kan hjælpe eleverne til at nå deres uddannelsesmæssige og faglige mål, som rigor af en kandidatuddannelse hjælpe med at uddanne studerende i de færdigheder og viden, de har brug for at lande den karriere af deres drømme.

 

Pakistan, officielt Den Islamiske Republik Pakistan, er et suverænt land i Sydasien. Med en befolkning på over 180 millioner mennesker, er det den sjette mest folkerige land i verden.

Deltid Masterprogrammerne, Deltid Masters fra top business schools og universiteter i Pakistan. Find din Deltid mester i Pakistan her!

Læs mere

Mester i teknisk ledelse

Institute Of Business Management
på universitet Deltid 2 år April 2019 Pakistan Karachi

MS i Engineering Management grad (MEM) kan enten være en akademisk eller professionel kandidatgrad, der bridges kløften mellem teknik, teknologi og erhvervslivet ved at udstyre studerende med den tekniske ekspertise og lederskab færdigheder, der kræves for at fremme deres karriere i Den hurtige verden af ​​teknologi. [+]

Den MS i Engineering Management grad (MEM) Kan enten være en akademisk eller professionel kandidatgrad, der bridges kløften mellem teknik, teknologi og erhvervsliv ved at udstyre de studerende med den tekniske ekspertise og ledelsesmæssige færdigheder, der kræves for at fremme deres karriere i den hurtige verden af ​​teknologi. God beslutningstagning, informationsstyring, projektledelse, kvalitetsteknik, designteknik, simulering, facilitetslayout, produktionssystem og industriel omkostningsstyring er nogle af de centrale spørgsmål, der behandles som led i deres karriere. MEM-kandidater kan fylde dette hul.

Behovet for ingeniørledelse har været følt på alle niveauer af ledere, især i det faglige ledelses arbejdsmiljø. Ledelsen gælder også for alle aspekter af en organisationsfunktion og på alle niveauer af øverste ledelse, mellemledelse og lavere ledelse. Grundlæggende og specialiseret viden inden for ingeniørledelse er et stort behov for enhver ingeniør og rentabel forretning.... [-]


University of Dundee Master of Education

Stafford Global
Undervisning både online og på universitetet Deltid Åben tilmelding Pakistan Islamabad

Master of Education program er afgørende for alle fagfolk, der arbejder i en uddannelsesmæssig indstilling og ønsker at forbedre deres faglige læring og forbedre karrieremuligheder progres. Studerende kan skræddersy den uddannelsesmæssige oplevelse for at passe deres individuelle erfaring, behov og interesser. Programmet kan fås helt på afstand via universitetets virtuelle læringsmiljø. [+]

Fordele

Master of Education program er afgørende for alle fagfolk, der arbejder i en uddannelsesmæssig indstilling og ønsker at forbedre deres faglige læring og forbedre karrieremuligheder progres. Studerende kan skræddersy den uddannelsesmæssige oplevelse for at passe deres individuelle erfaring, behov og interesser. Programmet kan fås helt på afstand via universitetets virtuelle læringsmiljø.

Programmet er akkrediteret af International Baccalaureate Organisation og ved at fuldføre programmet kan deltagere registrere for et IB Avanceret Certifikat i Undervisning og Læring Forskning, Certificate in Leadership Practice og Advanced Certificate in Leadership Research giver mulighed for at forfølge en karriere i offentlige, private eller internationale skoler over hele verden.... [-]