MASTERSTUDIES.DK

Find de bedste Deltid Personaleledelse her!

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

At opnå en grad i human resource management er nyttig for dem interesseret i at lede og styre medarbejdere på en virksomhed eller organisation. Dette fagområde tilbyder de studerende undervisning i konflikthåndtering, skabe ROIs, arbejdsmarkedsforhold og bygge arbejdsgrupper, for at nævne et par stykker.

Top Deltid Personaleledelse. Få alle information om Deltid Personaleledelse og kontakte skolen direkte her!

19 Resultater i Personaleledelse Filter

Master of Human Resources Management (MHRM)

Hong Kong Baptist University (HKBU) School of Business
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2020 Hongkong Kowloon Tong + 1 mere

Dette program giver kandidater med afgørende HR viden, færdigheder og kompetencer for at lette ekspertise i at styre og udvikle talent. Med et dobbelt fokus på teori og praksis er dette program designet til håbende unge kandidater, praktiserende HR-fagfolk og ledere, der søger en avanceret uddannelse i HRM.

Professionel Master i Human Resource Management

Rutgers School of Management and Labor Relations
Online Fuldtid Deltid 18 måneder Kontakt skolen USA Piscataway Township + 1 mere

Rutgers Online Professional Master's Program for Human Resource Management (MHRM) er designet til medarbejdere fra personale og ledere / tilsynsførende med 4 års erfaring, der ser frem til at fremme deres karriere til senior HR eller ledelsesstillinger.

Online Master I International Human Resources Management

Rome Business School
Online Deltid 1 år Oktober 2019 Italien Rome Italy Online + 1 mere

Online Master i International Human Resources Management tilbyder dig en uddannelse af excellence, praktikophold, karriere service, internationalt netværk og mange andre fordele for din faglige og personlige udvikling. Forskellige undervisningsformler er tilgængelige for alle krav. Studerende fra mere end 140 lande i verden.

Kandidatuddannelsen i Human Resources Management

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas
på universitet Online Online og campus kombineret Deltid Maj 2020 Spanien Madrid + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Human Resources Management udover at forberede dig som leder og specialist inden for ledelse af Human Capital og træner dig for at give globale løsninger til behovet for rekruttering og fastholdelse af personale, muliggør din curriculum vitae og eksponentielt øger dine chancer for indsættelse og forbedring. arbejdskraft.

Kandidatuddannelsen i Business Psychology og Human Resource Management i Entrepreneurship

Turiba University
på universitet Fuldtid Deltid 18 - 24 måneder September 2019 Letland Riga + 1 mere

Formålet med studieprogrammet er at give eleverne mulighed for at erhverve den viden og færdigheder i ledelsespsykologi, der er nødvendige for menneskelige ressourcer, og at forberede internationalt konkurrencedygtige personaleforvaltningsspecialister og ledere, som opfylder arbejdsmarkedets krav.

Master of Human Resource Management

University of Wollongong Faculty of Business
på universitet Fuldtid Deltid 1.5 år Åben tilmelding Australien North Wollongong Sydney + 2 mere

Master of Human Resource Management er velegnet til ledere og mellemledere, der søger at videreføre deres karriere inden for et specialiseret forretningsområde.

Executive Master i Personal Management

MELIUSform Business School
på universitet Deltid 7 måneder Oktober 2019 Italien Rome Milan Padua + 2 mere

MELIUSform Executive Master i Personaleafdelingen, nu i sin 30. udgave, blev oprettet med det formål at danne HR-specialister, der er i stand til at fungere effektivt inden for forskellige områder af Human Resources-funktionen, både i virksomheden og i udøvelsen af aktiviteter i rådgivning.

Masters i Personale Ledelse og organisationsudvikling

ESIC Business & Marketing School
på universitet Deltid 9 måneder Kontakt skolen Spanien Madrid

Den DRHO er en af ​​de mest komplette programmer i øjeblikket kan finde på markedet i uddannelse af eksperter i Human Resources.

Kandidatgrad i human resource management

ISEG - Lisbon School of Economics & Management
på universitet Deltid 2 år Kontakt skolen Portugal Lisbon

Dets vigtigste mål er at give den tekniske ekspertise og operationelle og strategiske evner til dygtige udførelse af opgaver inden for områderne menneskelige ressourcer og personaleledelse af i organisatoriske miljøer.

Master i Neuromanagement og Talent Management

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
på universitet Deltid Oktober 2019 Spanien Barcelona Madrid Valencia Mexico Culiacán + 3 mere

Målet med Master i Neuromagement og Talent Management er at uddanne en generation af ledere, der sammen med neurovidenskaberne styrker talentet hos virksomhedernes menneskelige hold. Forvaltningen af mennesker er den mest komplekse del og den, der skaber flere konflikter i virksomheder. Denne mester gør det muligt for dig at forstå adfærdsprocesserne og neurale mekanismer, hvorigennem folk etablerer en kommunikation i erhvervslivet, der uden tvivl vil påvirke virksomhedens succes. I modsætning til andre postgraduate programmer inden for de menneskelige ressourcer, der findes på markedet, er ISEP som førende institution inden for psykologi og neurovidenskab det center, der bedst kan understøtte organisatorisk adfærd fra et neurovidenskabeligt perspektiv.

MCom / MPhil i Human Resource Management (RD)

University of Johannesburg
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 3 år Januar 2020 Sydafrika Johannesburg + 1 mere

Studerende skal udvikle de intellektuelle og faglige færdigheder, der giver dem mulighed for at vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde. Denne kvalifikation vil endvidere give den studerende mulighed for at udvise kompetence i anvendelsen af beslægtet forskningsmetodologi, korrekt skriftlig og / eller mundtlig kommunikation af forskningsprocessen og fundene samt til at reflektere over forskningsprocessen og fundene.

Master i Human Resources

OBS Business School
Online Fuldtid Deltid 12 måneder Kontakt skolen Spanien Barcelona Madrid + 2 mere

Master i Management og Human Resource Management OBS udvikle væsentlige tekniske færdigheder, som du skal mestre som leder af afdelingen, erhverve de nødvendige lederevner, så du kan med held styre team af mennesker. Programmet hjælper dig med at indstille de aktionslinjer for effektive resultater i deres forvaltning arbejde og ...

Officiel kandidatuddannelse i Human Resources Management

IMF Business School
på universitet Online Fuldtid Deltid 5 måneder September 2019 Spanien Madrid + 2 mere

Kandidatuddannelsen i Human Resources Management af Instituto de Ciencias Empresariales IMF støttes af Human Resources Management Center Association (AEDIPE Centro), der samler alle de associerede fagfolk fra Madrid, Castilla y León, Castilla La Mancha, Extremadura, Murcia, De Kanariske Øer, Ceuta og Melilla. Ud over at akkreditere med sit tilsyn læringsresultaterne og pålideligheden af Master's evalueringssystemer, fremmer denne aktive enhed dannelsen af viden om erhvervet og beskæftiger sig med at formidle det blandt sine medlemmer.

Master of Science i Human Resource Management

United International Business Schools
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Oktober 2019 Schweiz Zürich Belgien Antwerp Spanien Barcelona Brussels Madrid Japan Tokyo Holland Amsterdam Italien Milan Geneva + 14 mere

Under Master of Arts i Human Resource Management programmet, vil de studerende tage kerne kurser som Personal Planlægning og Udvælgelse.

Master i Human Resources

EAE | Programas Distancia
Online Deltid 12 måneder September 2019 Spanien Spain Online

I dag, personaleledelse engagement i medarbejderudvikling inden for en samlet strategi for virksomheden. De ansvarlige for denne opgave, som vi forstår det Master i Human Resources skal udvikle de færdigheder og viden er nødvendig for at træffe strategiske beslutninger, der vil hjælpe dig med at finde balancen mellem resultaterne af hver faglige og organisatoriske mål.