MASTERSTUDIES

Find de bedste Deltid Personaleledelse i Letland her

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

At opnå en grad i human resource management er nyttig for dem interesseret i at lede og styre medarbejdere på en virksomhed eller organisation. Dette fagområde tilbyder de studerende undervisning i konflikthåndtering, skabe ROIs, arbejdsmarkedsforhold og bygge arbejdsgrupper, for at nævne et par stykker.

Letland har både EIC'ernes og statsfinansierede videregående uddannelser. Landet har to slags videregående uddannelser. Disse omfatter de akademiske og faglige programmer. Der er tre niveauer af akademiske videregående uddannelser - bachelor-, master-og ph.d.-studier. Klimaet i landet favoriserer forskellige vintersport og rekreative aktiviteter såsom skøjteløb, skiløb og ishockey. Internationale studerende foretrækker at studere i Letland på grund af sin sociale liv, kunst og kulturinstitutioner. Landets kultur er let at vedtage for at.

Top Deltid Personaleledelse i Letland. Få alt information om Deltid Personaleledelse og kontakte skolen i Letland!

1 Resultater i Personaleledelse, Letland Filter

Kandidatuddannelsen i Business Psychology og Human Resource Management i Entrepreneurship

Turiba University
Ledelseskurser
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
18 måneder
Engelsk
Lettisk
på universitet

Formålet med studieprogrammet er at give eleverne mulighed for at erhverve den viden og færdigheder i ledelsespsykologi, der er nødvendige for menneskelige ressourcer, og at f ...

Læs mere