Deltid MBA, Kandidatuddanning i Polen, Silesia

Kandidat

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

En Master er et kandidat-niveau akademisk program, der tager omkring to år uden en bachelorgrad til at modtage. Master tilbydes i mange forskellige specialer, og afhængigt af skolen, kan de også blive tilbudt online eller personligt. Optjening en Master kan medføre øgede jobmuligheder for kandidater.

 

 

Ligesom mange andre EU-lande tilbyder Polen billigt eller endda gratis undervisning til EU-studerende. Kommende studerende skal henvende sig direkte til deres valgte polsk institution. Universitetet i Warszawa, for eksempel, gebyrer mellem £ 1300 og £ 2.500 pr år for sin engelsksprogede kurser.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Polen, Silesia. Kontakt skolen her!

Læs mere

Master Of Science I Ren Fossile Og Alternative Brændstoffer Energi

InnoEnergy
på universitet 2 år September 2018 Polen Kraków Gliwice

Udvikling af rene teknologier til energi produceret af fossile brændstoffer er en kritisk del af den globale rejse til en bæredygtig energi fremtid. Mesteren i rene fossile og alternative brændstoffer Energi udforsker de to udfordringer ved at reducere emissioner fra fossile brændstoffer, der stadigvæk er meget udbredt over hele verden, og muliggør integration med og overgang til vedvarende, bæredygtige alternativer. [+]

Reducere emissionerne. Udvikle alternative brændstoffer. Byg en bæredygtig fremtid

Udvikling af rene teknologier til energi produceret af fossile brændstoffer er en kritisk del af den globale rejse til en bæredygtig energi fremtid. Mesteren i rene fossile og alternative brændstoffer Energi udforsker de to udfordringer ved at reducere emissioner fra fossile brændstoffer, der stadigvæk er meget udbredt over hele verden, og muliggør integration med og overgang til vedvarende, bæredygtige alternativer.

Gennem lille gruppeundersøgelse vil dette program styrke dine ingeniør- og ledelsesevner, udvikle din bevidsthed om branchen og dens udfordringer og forbinde dig med et netværk af nøgleindustrins aktører, så du kan få en direkte og øjeblikkelig indvirkning på at reducere CO2-udledningen ved eksamen.... [-]


Master Of Economics

Polonia University
på universitet Deltid 2 år October 2018 Polen Częstochowa

Målet er at forberede kompetente og veluddannede personale inden for økonomi, som er i stand til at analysere de processer, der finder sted i den moderne økonomi, der har kendskab til de funktioner, moderne økonomi. [+]

Master of Economics

&nbsp

&nbsp

Specialiseringer:

&nbsp

Internationale økonomiske og juridiske forbindelser Regnskab og finansiel advisement Skatter og offentlige finanser International Logistics Real Estate Market Economics Diplomati og erhvervslivet forhandling International Business and Law - undersøgelsen foregår på engelsk Regnskab og Økonomistyring - undersøgelsen foregår på engelsk.

&nbsp

&nbsp

Curriculum

&nbsp

Målet er at forberede kompetente og veluddannede personale inden for økonomi, som er i stand til at analysere de processer, der finder sted i den moderne økonomi, der har kendskab til de funktioner, moderne økonomi. Denne undersøgelse gør det muligt for studerende at tilegne sig: ... [-]