Master Psykologi i Belgien - Master Belgien

Master Psykologi i Belgien - Master Belgien

Psykologi

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Psykologi er studiet af det menneskelige sind. Psykologer arbejder på hospitaler, klinikker og mental sundhed faciliteter såvel som på akademiske institutioner som lærere eller forskere. Psykolog kan arbejde i snesevis af andre industrier, som viden om menneskelig adfærd er efterspurgt overalt.

Belgien, officielt Kongeriget Belgien, er en føderal stat i Vesteuropa. Det er et stiftende medlem af Den Europæiske Union, og er vært for EU 's hovedkvarter samt de af flere andre store internationale organisationer såsom NATO.

Master grad programmer i Psykologi i Belgien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Mester i psykologi - undervist i fransk

University of Mons
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Belgien Mons

Graden af ​​Master of Psychological Sciences giver adgang under stillingsbetegnelsen psykolog. [+]

Dette program er undervist på fransk.

Graden af ​​Master of Psychological Sciences giver adgang under stillingsbetegnelsen psykolog. Programmet sikrer en solid formel uddannelse og praktisk på menneskets for at udøve psykologi på områder varierede som de i sundhed, arbejde, uddannelse eller retfærdighed, mens vedtage en etisk og videnskabelig tilgang. Det gør klar til at arbejde så meget med enkeltpersoner end af de grupper eller organisatoriske strukturer for at fremme menneskelig udvikling og velfærd. Det gør det også muligt at udvikle brugbare kompetencer til at gennemføre forskning i psykologi og at drage fordel af de baser, der er nødvendige til en fortsættelse af en karriere forsker. Programmet er tilrettelagt i henhold til to sigtet: det specialiserede endelighed og uddybede endelighed. Den specialiserede endelighed forbereder med praksis i forskellige områder af udøvelsen af ​​psykologi. Trinet med specialisering er dog klart bygger på aktiverne i forskning i psykologi og sigter mod at gøre erhverve de kompetencer baseret på en streng videnskabelig tilgang. Den dybere endelighed har som hovedformål at forberede med forskning i psykologi og uddanne forskere. Denne endelighed giver en ubetinget adgang til ph.d.-dannelse og doktorgrad.... [-]