Filter
Kandidatgrader
Belgien Studietype: alle Hastighed: alle

Master Psykologi i Belgien - Master Belgien

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Psykologi har mange praktiske anvendelser uden for akademisk forskning, herunder anvendelser i terapi, uddannelse, erhvervslivet og mange andre områder. Nogle psykologer arbejder med juridiske fagfolk til at forstå og forudsige kriminel adfærd; andre hjælpe virksomheder køre mere effektivt ved at studere medarbejdernes interaktioner med hinanden og deres arbejdsmiljø.

Med universitetsuddannelse er øverste mest niveau i uddannelsessystemet i Belgien har regeringen lagt mere vægt på at sikre, at de studerendes liv er gjort så enkel som muligt gennem lånet og tilskud programmer. De tilbyder sponsorer til internationale studerende med fattige og sårbare baggrunde, der ønsker at studere i dette land.

Master grad programmer i Psykologi i Belgien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Results in Psykologi, Belgien

University of Mons

Graden af ​​Master of Psychological Sciences giver adgang under stillingsbetegnelsen psykolog. ... [+]

Dette program er undervist på fransk.

Graden af ​​Master of Psychological Sciences giver adgang under stillingsbetegnelsen psykolog. Programmet sikrer en solid formel uddannelse og praktisk på menneskets for at udøve psykologi på områder varierede som de i sundhed, arbejde, uddannelse eller retfærdighed, mens vedtage en etisk og videnskabelig tilgang. Det gør klar til at arbejde så meget med enkeltpersoner end af de grupper eller organisatoriske strukturer for at fremme menneskelig udvikling og velfærd. Det gør det også muligt at udvikle brugbare kompetencer til at gennemføre forskning i psykologi og at drage fordel af de baser, der er nødvendige til en fortsættelse af en karriere forsker. Programmet er tilrettelagt i henhold til to sigtet: det specialiserede endelighed og uddybede endelighed. Den specialiserede endelighed forbereder med praksis i forskellige områder af udøvelsen af ​​psykologi. Trinet med specialisering er dog klart bygger på aktiverne i forskning i psykologi og sigter mod at gøre erhverve de kompetencer baseret på en streng videnskabelig tilgang. Den dybere endelighed har som hovedformål at forberede med forskning i psykologi og uddanne forskere. Denne endelighed giver en ubetinget adgang til ph.d.-dannelse og doktorgrad.... [-]

Belgien Mons
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk