Master Psykologi i Hongkong - Master Hongkong

Master Psykologi i Hongkong - Master Hongkong

Psykologi

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Psykologi er studiet af menneskelig adfærd og det menneskelige sind. Som en videnskab, det først begyndte i slutningen af ​​det nittende århundrede med de banebrydende studier af psykologer såsom Sigmund Freud. Psykologi har flere sub-discipliner, udforske følelsesmæssige og kognitive vilkår og stater.

Hong Kong, fundet på den sydlige kyst af Kina, landet er en af ​​de to særlige administrative områder i Republikken Kina. Hong Kong 's videregående uddannelse er placeret i Englands struktur såvel som internationale systemer. Det styres af landet 's Education Bureau.

Master grad programmer i Psykologi i Hongkong. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

MPhil i psykologi

Lingnan University
på universitet Fuldtid 18 - 36 måneder September 2019 Hongkong Tuen Mun

Undervisning og forskning i Institut for Anvendt Psykologi dækker mange spændende områder, herunder erhvervsmiljøpsykologi, positiv psykologi, anvendt socialpsykologi, tværkulturel psykologi, kognitiv psykologi, balance mellem arbejde og liv og interaktion mellem mennesker og computere mv. [+]

MPhil i psykologi

Normal Varighed: 2 år (Heltid)

Sted: Hong Kong

Undervisning og forskning i Institut for Anvendt Psykologi dækker mange spændende områder, herunder erhvervssundhedspsykologi, positiv psykologi, anvendt socialpsykologi, tværkulturel psykologi, kognitiv psykologi og interaktion mellem mennesker og computere mv. Medarbejdere har internationalt anerkendt ekspertise inden for områderne af:

Arbejdsmiljøpsykologi (erhvervsmæssig stress, balance mellem arbejde og liv, sikkerhedsspørgsmål, job usikkerhed)Positiv psykologi (positiv følelse, positivt lederskab, psykologisk kapital, herunder modstandsdygtighed, selvværd, optimisme og håb.)Tværkulturel psykologiAnvendt socialpsykologiInterpersonel kommunikationMenneskelig fejl, menneske-computer interaktionMenneskelig erkendelseFølelse og opfattelseAnsøgning om optagelse... [-]