Filter
Kandidatgrader
Hongkong Studietype: alle Hastighed: alle

Master Psykologi i Hongkong - Master Hongkong

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Psykologi er et mangfoldigt felt, der indebærer viden om menneskelig adfærd og sindet. Forskning psykologi udfører eksperimenter til bedre at forstå personlighed og social adfærd. Anvendt psykologi bruger resultaterne af forskning for at løse sociale problemer.

Hong Kong, fundet på den sydlige kyst af Kina, landet er en af ​​de to særlige administrative områder i Republikken Kina. Hong Kong 's videregående uddannelse er placeret i Englands struktur såvel som internationale systemer. Det styres af landet 's Education Bureau.

Master grad programmer i Psykologi i Hongkong. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Other options within this field of study:
PhD

1 Results in Psykologi, Hongkong

Other options within this field of study:
PhD
Lingnan University

Undervisning og forskning i Institut for Anvendt Psykologi dækker mange spændende områder, herunder erhvervsmiljøpsykologi, positiv psykologi, anvendt socialpsykologi, tv ... [+]

MPhil i psykologi

Normal Varighed: 2 år (Heltid)

Sted: Hong Kong

Undervisning og forskning i Institut for Anvendt Psykologi dækker mange spændende områder, herunder arbejdsmiljøpsykologi, rådgivende psykologi, anvendt socialpsykologi, tværkulturel psykologi, kognitiv psykologi og interaktion mellem mennesker og computere mv. Medarbejdere har internationalt anerkendt ekspertise inden for områderne af:

Arbejdsmiljøpsykologi (erhvervsmæssig stress, balance mellem arbejde og liv, sikkerhedsspørgsmål, job usikkerhed)Rådgivningspsychologi (angst og coping og abnorm psykologi)Tværkulturel psykologiAnvendt socialpsykologiInterpersonel kommunikationMenneskelig fejl, menneske-computer interaktionFølelse og opfattelseAnsøgning om optagelse... [-]
Hongkong Tuen Mun
September 2019
Fuldtid
18 - 36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk