Søg her for Fjernundervisning Restaurantledelse -programmer

Find de bedste Fjernundervisning Restaurantledelse her!

Restaurantledelse

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Restaurantforvaltere tager sig af kundernes behov og klager samt behovene hos restaurantpersonalet. I restaurantstyringsprogrammer kan der kræves en række undersøgelser, der involverer beslutningstagning, forvaltning af gæstfrihed og human resource management.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Top Fjernundervisning Restaurantledelse. Få alle information om Fjernundervisning Restaurantledelse og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Kandidatgrad i restaurant management

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Online Deltid September 2019 Spanien Zaragoza

Denne Master i restauranter fokuserer på avanceret og specialiseret træning, og behandler det akademiske og faglige ekspertise og fremme introduktion til forskning arbejde i gæstfrihed området. Med det sæt af alle fag er også i stand til at forberede på specifikke færdigheder og evner, der gør deres faglige udvikling inden for området ... [+]

Master i Restauranter

Klassificeret positioner i Restauranter

Værten område i dag er særdeles konkurrencedygtige, derfor er det stadig vigtigt at have fagfolk med restaurant management kapacitet, de er i stand til at planlægge og organisere virksomheden.

Denne Master i restauranter fokuserer på avanceret og specialiseret træning, og behandler det akademiske og faglige ekspertise og fremme introduktion til forskning arbejde i gæstfrihed området.

Med det sæt af alle fag er også i stand til at forberede på specifikke færdigheder og evner, der gør deres faglige udvikling inden for restaurering, og udførelsen af ​​opgaver i forbindelse med sektoren, og forbereder sig på at udfylde de job, niveauer af ansvar, at det internationale arbejdsmarked begynder at kræve.... [-]


Dobbelt Masters i hotel og restaurant management

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Online Deltid September 2019 Spanien Zaragoza

The Double Master i Hotel og Restaurant tilbyder dig mulighed for at købe en fuld uddannelse i to af de sektorer mest efterspørgslen efter arbejdskraft i vores land. Med denne dobbelte kandidatgrad i hotel og restaurant management til fagfolk, der kan planlægge, organisere og drive en virksomhed formular. Ledere og fagfolk, der forbereder sig på at tage den ... [+]

Dobbelt Master i Hotel og Restaurant

Specialiserer med en dobbelt kandidatgrad i hoteldrift og restaurant

The Double Master i Hotel og Restaurant tilbyder dig mulighed for at købe en fuld uddannelse i to af de sektorer mest efterspørgslen efter arbejdskraft i vores land. Med denne dobbelte kandidatgrad i hotel og restaurant management til fagfolk, der kan planlægge, organisere og drive en virksomhed formular. Ledere og fagfolk, der forbereder sig på at udfylde de job, i niveauet af ansvar, at denne konkurrencedygtigt arbejdsmarked kræver.

Korrekt udførelse af hvervet som stillingen, samt kendskab til alle områder relaterede funktioner og hotel restaurant ledelse er direkte ansvarlig for forvaltningen af ​​virksomheder. Forstå, styre og opnå tilfredsstillende resultater er direkte relateret til forvaltningen af ​​hoteller og restauranter. Denne dobbelte mester giver en høj specialisering og tilpasset behovene på arbejdsmarkedet.... [-]