Find de bedste Retsmedicinsk kemi her!

Efter en bachelorgrad giver en kandidatgrad eleverne mulighed for at forfine deres uddannelse og færdigheder inden for deres fagområde. Avanceret akademisk og praktisk arbejde samt et mere specifikt fokus kan give eleverne det, de har brug for til en højere karriere. Hvad er en Master i retsmedicinsk kemi? Dette program træner elever i laboratoriemetoder til undersøgelse og rekonstruktion a… Læs mere

Efter en bachelorgrad giver en kandidatgrad eleverne mulighed for at forfine deres uddannelse og færdigheder inden for deres fagområde. Avanceret akademisk og praktisk arbejde samt et mere specifikt fokus kan give eleverne det, de har brug for til en højere karriere.

Hvad er en Master i retsmedicinsk kemi? Dette program træner elever i laboratoriemetoder til undersøgelse og rekonstruktion af kriminalitetsscener ved hjælp af kemisk analyse. Den typiske læseplan bygger på elevernes baggrund inden for kemi og anvender den til at vurdere evidens ved hjælp af forskningsinstrumenter og laboratorieudstyr. Studerende kan fokusere på specifikke emner, såsom sporbevis som jord eller glas, biologi eller toksikologi, med supplerende kurser relateret til dette fokus.

Ved at opnå en Master i Retskemisk Kemi kan eleverne udnytte analytiske og problemløsende færdigheder, der bliver værdifulde gennem deres liv. De kan også bygge deres evner i mundtlig kommunikation og teknisk skrift, både nødvendige for at formidle ens resultater i laboratoriet.

Omkostningerne ved at tage en master i retsmedicin er afhængige af den institution, der tilbyder programmet, så eleverne skal sørge for at finde oplysninger om den pågældende skole og forventede studieafgifter. Typisk kan en fuldtidsstudent færdiggøre programmet om et år.

Den ekspertise, der indsamles gennem en Master i Forensic Chemistry og anerkendelsen af ​​selve graden, gør eleverne værdifulde kandidater inden for analytisk kemikerstillinger både inden for og uden retsmedicinsk videnskab. Kandidater kan gå videre fra at arbejde som laboratorieassistenter til at tage på egen hånd eller endog at optræde som direktør for et forbrydelseslaboratorium, overvåge andre teknikere, udføre case reviews og styre laboratoriet. Andre kandidater finder i stedet arbejde i akademiet eller loven.

En kandidat i retsmedicinsk kemi kan fås fra en af ​​mange skoler over hele verden. For studerende, der bor langt fra en skole eller søger en fleksibel tidsplan, er online-programmer en værdifuld løsning. For at finde ud af mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Örebro University
Örebro, Sverige

Kandidatuddannelsen i Environmental Forensics-programmet er en spændende mulighed ved at bruge aktiv læring og praktisk erfaring i tæt samarbejde med industrien og miljøforske ... +

Kandidatuddannelsen i Environmental Forensics-programmet er en spændende mulighed ved at bruge aktiv læring og praktisk erfaring i tæt samarbejde med industrien og miljøforskerne. -
Ledelseskurser
Fuldtid
Engelsk
Sep 2020
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her