Søg her for Deltid Master Grader i Rumænien

Top Deltid Master programmer i Rumænien

Kandidat

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Rumænske universitetsuddannelser højt værdsat og anerkendt i og uden for Europa, laveste studieafgift og levende omkostninger i Europa. Rumænerne har en gammel og rig historie, især i hovedstaden Bukarest med sine 2 millioner mennesker. Internationale studerende er villige til at studere i Rumænien kan anvende enten til Ministeriet for Uddannelse og Forskning, eller til den valgte rumænske universitet, med henblik på at modtage Letter of Acceptance.

Deltid Masterprogrammerne, Deltid Masters fra top business schools og universiteter i Rumænien. Find din Deltid mester i Rumænien her!

Læs mere

Kandidatgrad i systemer og kontrol

Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi
på universitet Deltid 2 år October 2019 Rumænien Iași

Master studier i systemer og kontrol (SC) er beregnet til kandidater, der har grundlæggende kendskab til automatisk kontrol og ønsker at uddybe deres ekspertise i flere forskningsprojekter retninger. [+]

Kort om Faculty Name: Det automatiske kontrol og Computer Engineering Undersøgelse domæne: Systems Engineering Navn på universitet program: Systemer og kontrol Undervisningssprog: Dette Uddannelsen udbydes på engelsk. Type af undersøgelser (fuld tid, deltid, fjernundervisning): Fuld tid Standardlængde af undersøgelser (i år) og antal semestre: 2 år / 4 semestre Antal ECTS (på semester og om længden af ​​undersøgelser): 30 point / semester, 120 point i alt Akademisk kalender (start og slutdatoer for kurserne): 1 oktober - 30 Juni. Udvidet til 30. September til reeksamen.

Master studier i systemer og kontrol (SC) er beregnet til kandidater, der har grundlæggende kendskab til automatisk kontrol og ønsker at uddybe deres ekspertise i flere forskningsprojekter retninger. Den Systems og Kontrol kandidatuddannelse har en tværfaglig læseplan bygger på tekniske grene som automatisk kontrol, anvendt informatik, robotteknologi, kommunikation og elektronik. De omfattede emner hjælpe de studerende til at få faglige kompetencer i: - at arbejde med avancerede koncepter af systemer teori og automatisk kontrol, datalogi, kunstig intelligens, informationsteknologi og kommunikation; - ved hjælp af avancerede metoder til computerstøttet modellering, simulation, identifikation, analyse og design af automatiske kontrolsystemer; - udformning, implementering, test, drift og vedligeholdelse af teknisk udstyr og avancerede automatiske kontrolstrukturer; - udvikling af software til at implementere komplekse kontrol algoritmer ved hjælp af programmeringsværktøjer, kunstig intelligens teknikker og avancerede teknologier.... [-]


M.P.A. – Master of Public Administration

Unicaf University (ZM)
Online på universitet Deltid Åben tilmelding Rumænien Bucharest

[+]

Online og gennem Understøttet Open Learning

Adgangskrav pathway UU-MPA-7080 Forskningsprojekt [-]