Søg her for Deltid Master Grader i Rumænien

Top Deltid Master programmer i Rumænien

Kandidat

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Efter at tjene en bachelorgrad, mange studerende vælger at øge deres erfaring og uddannelse ved at forfølge en Master. En Master kan tage omkring to år at tjene, og der er programmer, der tilbydes på mange forskellige områder, så de studerende kan finde en vægt, der virker for dem og deres mål.

 

Rumænien er et land beliggende i skæringspunktet mellem Central-og Sydøsteuropa, der grænser op til Sortehavet. Kom til Rumænien er let fra næsten alle dele af verden, på grund af sin stilling, samt det faktum, at det er tjent med en bred vifte af transport typer og virksomheder. Rumænske universiteter tilbyder stort udvalg af bachelor-og postgraduate programmer i rumænsk, engelsk, fransk og tysk.

Deltid Masterprogrammerne, Deltid Masters fra top business schools og universiteter i Rumænien. Find din Deltid mester i Rumænien her!

Læs mere

M.P.A. – Master of Public Administration

Unicaf University (ZM)
Online på universitet Deltid Åben tilmelding Rumænien Bucharest

[+]

Online og gennem Understøttet Open Learning

Adgangskrav pathway UU-MPA-7080 Forskningsprojekt [-]

Kandidatgrad i systemer og kontrol

Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi
på universitet Deltid 2 år October 2018 Rumænien Iași

Master studier i systemer og kontrol (SC) er beregnet til kandidater, der har grundlæggende kendskab til automatisk kontrol og ønsker at uddybe deres ekspertise i flere forskningsprojekter retninger. [+]

Kort om Faculty Name: Det automatiske kontrol og Computer Engineering Undersøgelse domæne: Systems Engineering Navn på universitet program: Systemer og kontrol Undervisningssprog: Dette Uddannelsen udbydes på engelsk. Type af undersøgelser (fuld tid, deltid, fjernundervisning): Fuld tid Standardlængde af undersøgelser (i år) og antal semestre: 2 år / 4 semestre Antal ECTS (på semester og om længden af ​​undersøgelser): 30 point / semester, 120 point i alt Akademisk kalender (start og slutdatoer for kurserne): 1 oktober - 30 Juni. Udvidet til 30. September til reeksamen.

Master studier i systemer og kontrol (SC) er beregnet til kandidater, der har grundlæggende kendskab til automatisk kontrol og ønsker at uddybe deres ekspertise i flere forskningsprojekter retninger. Den Systems og Kontrol kandidatuddannelse har en tværfaglig læseplan bygger på tekniske grene som automatisk kontrol, anvendt informatik, robotteknologi, kommunikation og elektronik. De omfattede emner hjælpe de studerende til at få faglige kompetencer i: - at arbejde med avancerede koncepter af systemer teori og automatisk kontrol, datalogi, kunstig intelligens, informationsteknologi og kommunikation; - ved hjælp af avancerede metoder til computerstøttet modellering, simulation, identifikation, analyse og design af automatiske kontrolsystemer; - udformning, implementering, test, drift og vedligeholdelse af teknisk udstyr og avancerede automatiske kontrolstrukturer; - udvikling af software til at implementere komplekse kontrol algoritmer ved hjælp af programmeringsværktøjer, kunstig intelligens teknikker og avancerede teknologier.... [-]