Søg her for Master i Astrakhan.Master Astrakhan

Find din Master i Astrakhan her!

Kandidat

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Brugskunst er afgørende for at gøre tiltalende design på alle livets områder. Uden dem ville verden være utrolig kedeligt. En Master i Anvendt Kunst giver dig en dybere forståelse af brugen af ​​kunst i disse praktiske områder.

Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsageligt af staten og er reguleret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab. I Rusland, tager det omkring 70% af uddannelsen tid til kontakt lektioner med en lærer, resten 30% af arbejdsbyrden helliget den uafhængige undersøgelse af materialet.

Astrakhan by er i den sydlige del af russisk. Byen har et tempereret halvtørre klima med kolde vintre. Det har en befolkning på lidt over 500.000 indbyggere.

Mastergrad Astrakhan Få din Master fra de bedste business schools og universiteter i Astrakhan. Find din kandidatgrad i Astrakhan her!

Læs mere

Master Of Public Administration

Astrakhan State University and Clark University in Russia
på universitet Fuldtid Deltid 5 semestre January 2019 Rusland Astrakhan + 1 mere

Master of Public Administration (MPA) program er designet til at styrke og udvikle de ledelsesmæssige og analytiske færdigheder midten af ​​deres karriereforløb ledere i både offentlige organisationer og nonprofit institutioner. [+]

Master of Public Administration (MPa) Programmet er designet til at styrke og udvikle de ledelsesmæssige og analytiske færdigheder midten af ​​deres karriereforløb ledere i både offentlige organisationer og nonprofit institutioner. Målet med denne kandidatniveau, professionelt program er at udvikle administratorer, der effektivt kan løse de forskellige ledelsesmæssige, økonomiske og politiske aspekter af offentlige emner og programmer. Programmet bistår også fagfolk fra andre områder, der ønsker at gøre overgangen til administrationen af ​​regeringen, nonprofit eller andre offentlige institutioner.

Kurserne er planlagt til aftener eller lørdag formiddag til at rumme tidsplaner for arbejder fagfolk. Nogle MPA kurser bliver undervist som seminarer for at fremme et tæt samarbejde mellem studerende og fakultetet. Alle seminarer søge en blanding af relevant teori og praktisk anvendelse, og selvfølgelig arbejde inkorporerer praktiske erfaringer den studerende faglig komponent i klasseværelset.... [-]