Filter
Kandidatgrader
Rusland Primorsky Krai Vladivostok Studietype: alle Hastighed: alle

Find din Master i Vladivostok her!

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

En Master er et kandidat-niveau akademisk program, der tager omkring to år uden en bachelorgrad til at modtage. Master tilbydes i mange forskellige specialer, og afhængigt af skolen, kan de også blive tilbudt online eller personligt. Optjening en Master kan medføre øgede jobmuligheder for kandidater.

 

 

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

"At have over 500.000 indbyggere, er Vladivostok by beliggende nær Ruslands grænse med Nordkorea og Kina. Det er det administrative centrum i Primorsky Krai, Rusland. Det har 7 universiteter og en række uddannelsesinstitutioner. "

Mastergrad Vladivostok Få din Master fra de bedste business schools og universiteter i Vladivostok. Find din kandidatgrad i Vladivostok her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Rusland
Primorsky Krai
Vladivostok
Studietype
Hastighed
Vladivostok State University of Economics and Service

Radio engineering er en profil danner kompleks viden og faglige kompetencer på udvikling af udstyr og systemer. ... [+]

Master - Metoder, Systemer og komplekser af Electronic Warfare

Radio engineering er en profil danner kompleks viden og faglige kompetencer på udvikling af udstyr og systemer, radiobølgerne i en elektromagnetisk område baseret på brug og beregnet til overførsel, modtagelse og informationsbehandling.

Typer af erhvervsaktivitet:

udvikling af hardware-software betyder for radiobaserede elektroniske systemer i generelle og specielle formål; oprette trådløse lokale systemer (radio interfaces); falde i et elektromagnetisk synligheden af ​​radiotekniske udstyr, beskyttelse af informationskanaler mod uautoriseret adgang; udvikling, indførelse og service af udstyr og systemer til beskyttelse af audio-, video-og kommunikation radiokanaler; løsning af problemer med elektromagnetisk kompatibilitet af radio-elektronisk forskellig funktion og forskellige afdelingerne tilbehør; overvågning af elektromagnetisk forurening og definition af zoner elektromagnetisk tilgængelighed af genstande af økonomisk aktivitet miljøet; sikkerheden af ​​en hi-tech liv. ... [-]
Rusland Vladivostok
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vladivostok State University of Economics and Service

... [+]

[-]
Rusland Vladivostok
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vladivostok State University of Economics and Service

Banker og Banking virksomhed er en kandidatgrad program danner et kompleks af teoretisk viden og praktiske færdigheder inden for banksektoren på de niveauer af bankens le ... [+]

Master - Banker og Banking Erhverv

Økonomi ("Banker og Banking"-Programmet) er en kandidatgrad program danner et kompleks af teoretisk viden og praktiske færdigheder inden for banksektoren på de niveauer af bankens ledelse i staten og kommercielle banker.

Praktiske kompetencer:

planlægning, koordinering, evaluering af bankens aktivitet; søgen efter nye sfærer og aktivitet metoder i betingelserne for konkurrence på markedet for bankydelser; forbedring af organisationsstrukturen i en bank; udvikling og forbedring af drift lærerige og metodiske materialer; realisering af personalepolitikken i organisationen; intra kontrol bank.

Fordele ved uddannelse. Du vil være i stand til at: ... [-]

Rusland Vladivostok
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vladivostok State University of Economics and Service

Financial Management-programmet er en kandidatgrad profil kombinere studier af teoretiske grundlag for corporate finance og økonomiske forvaltning med samtidig udvikling ... [+]

Master - Økonomisk forvaltning

Management (Financial Management-program) Er en kandidatgrad profil kombinere studier af teoretiske grundlag for corporate finance og økonomiske forvaltning med samtidig udvikling af anvendt finansielle discipliner og anvendelse af moderne matematiske værktøjer.

Praktiske kompetencer:

besiddelse af metoder til matematisk modellering, vurdering af finansielle risici og omkostninger i værdipapirer og selskaber; evne til at træffe administrative beslutninger om vurdering og styring af reelle investeringsprojekter, erhvervelse af viden og færdigheder inden for udvikling af investeringspolitik af virksomheden, vurdering af strategiske investeringer og projekter i forbindelse med fletning, absorption og omstrukturering business; udvikling af baser for corporate governance, skat og finansiel ret; analyse af rapporteringen af ​​de virksomheder og organisationer og diagnose af deres økonomiske situation; forvaltning af en portefølje af værdipapirer; vurdering af rentabiliteten af ​​finansielle aktiver; videnskabelige undersøgelser i det valgte område af viden, der udfører uafhængig analytisk arbejde. ... [-]
Rusland Vladivostok
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vladivostok State University of Economics and Service

... [+]

Kandidat Vladivostok - Master i Vladivostok. [-]
Rusland Vladivostok
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vladivostok State University of Economics and Service

Økologi og miljøbeskyttelse er en profil, der forbereder højt kvalificerede specialister, der besidder de nødvendige kompetencer for økologi-orienterede beslutningstagnin ... [+]

Master - Økologi og miljøbeskyttelse

Økologi og miljøbeskyttelse er en profil, der forbereder højt kvalificerede specialister, der besidder de nødvendige kompetencer for økologi-orienterede beslutningstagning på området for brug af naturressourcer og andre sektorer af den nationale økonomi, styring af grønnere proces i fremstilling, bestemmelse af optimale måder for udvikling og effektiv forvaltning af naturressourcer.

Mål: Udarbejdelse af kvalificerede miljø fagfolk til gavn for økologisk sikker udvikling af økonomi, løsning af praktiske og teoretiske økologiske problemer i forskning og praksis sfære og lærerens aktivitet.

Relevansen af ​​uddannelse. Kandidatgrad indehavere af denne profil kan tage positioner i den føderale og regionale beskyttelse og forvaltning af naturressourcer agenturer (ministeriet for naturressourcer og andre agenturer), i produktion, rådgivning, ekspert afdelinger, kontorer, bureau, centre, virksomheder, forskningsinstitutter beskæftiger naturen med miljøbeskyttelse, i projektorganisationer og andre strukturer, der udfører økologisk aktivitet, forsker og gennemføre økologisk politik på regionalt plan. ... [-]

Rusland Vladivostok
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vladivostok State University of Economics and Service

Information business analytics er en metodisk og teknologisk komplekse og de værktøjer, instrueret om støtte af beslutningsprocessen på området for forvaltning af effekti ... [+]

Master - Information Business Analytics

Business-informatik er et praktisk program med enorme forskning komponent. Information business analytics er en metodisk og teknologisk komplekse og de værktøjer, instrueret om støtte af beslutningsprocessen på området for forvaltning af effektiviteten i virksomheden. Erhverv analytiker fungerer som mellemled mellem projektlederne med henblik på identifikation, analyse, koordinering og godkendelse af krav til ændringer i forretningsgange, politikker og informationssystemer; analytiker ejer også problemer for erhvervslivet og foreslår løsninger gør det muligt for organisationen at nå målene.

Faglige kompetencer:

analytisk støtte beslutningstagning i ledelse af effektiviteten i virksomheden (Business Performance Management - BPM); udvikling og realisering af strategien for udvikling af erhvervsvirksomhed og arkitektur af virksomheden på grundlag af metoden i Balanced Scorecard (ordningen for afbalancerede indikatorer), der giver dannelsen af ​​systemer af indikatorer og overvågning af den strategiske udvikling af virksomheden; oprettelsen af ​​et komplekst system kontrol ved effektiviteten i virksomheden på grundlag af BPM integration - applikationer, business-intelligence platform (Business Intelligence - BI) og tilpassede analytiske applikationer; opgørelse af opgaver i konkrete forbehold domæner med brug økonomiske - matematiske modeller og udvikling af metoder til deres beslutning med brug af tilpassede analytiske applikationer; udvinding, normalisering, rengøring og databehandling med brug af tilpassede analytiske applikationer; automatisering af indsamling, opbevaring og informationsbehandling til løsning af problemer med corporate governance: strategisk ledelse, planlægning og budgettering, dannelse og analysen af ​​den konsoliderede rapportering. ... [-]
Rusland Vladivostok
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk